Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Tα μυστικά της ομορφιάς της


Η Ελληνίς Όπρα μοιράζεται ιντερνετικώς τα μυστικά της ομορφιάς της μετά του κοινού της, το οποίον ως γνωστόν την λατρεύει. Και εξομολογείται " Να ξέρετε λοιπόν ότι η αψεγάδιαστη, λαμπερή εικόνα μου είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς. Χτίσιμο κανονικό, με πηλοφόρι και μυστρί… Ειδικοί άνθρωποι με χτενίζουν, με βάφουν, με ντύνουν και κυρίως με φωτίζουν με ειδικό τρόπο στην τηλεόραση και στις φωτογραφίες".
Από την παράγραφο αυτή συμπεραίνει κανείς ότι η πολυάσχολος παρουσιάστρια εδόθη αντιπαροχή! Ελπιδοφόρο μήνυμα, αν μη τι άλλο, δια τον χειμαζώμενον κλάδον της οικοδομής.

7 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα μαζέψτε την!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, δεν μας είπε όμως...

    ...ο εγκέφαλός της ποιών παιδικών τραυμάτων είναι αποτέλεσμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλωράνς!!! Και μετά λέτε για μένα!
    Σας εγκαλώ εις την τάξιν και σας καλώ για ένα ΠΣΚ αποτοξίνωσης. Μαλακίες όλο αυτό θα κοιτάμε και θα σκιζόμαστε αλλά ΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @roadartist: μα είναι πάρα πολύ διασκεδαστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @amalthia: δεν ξέρω για το δικό της εγκέφαλο, πάντως σε οικογένεια φίλης προκάλεσε (στα καλά καθούμενα) τεράστια ζημιά και το πράγμα έφτασε στο ΕΣΡ. Ως εκ τούτου το ιστοσαλόν θα βρίσκεται επί των αγωνιστικών επάλξεων κι ας πηγαίνει κόντρα στα ενθουσιώδη σχόλια που αυτά και μόνο δημοσιεύονται στη σελίδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @αβάδιστη: Υποσχεθείτε μου ότι θα με συνοδεύσετε και στη συναυλία του Ντέμη Ρούσσου και με τη σειρά μου υπόσχομαι ότι θα είμαι πάρα πολύ σικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξερναω....κουβαδες....συγνωμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή