Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Στο μπαζάρ, αδερφές μου! Στο μπαζάρ!



Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του μπαζάρ! Θα σας περιμένουμε στο Cabaret Voltaire, στην οδό Μαραθώνος 30 στο Μεταξουργείο από τις 12 το πρωί. Η ιστοσαλονίστ θα βρίσκεται πίσω από τους πάγκους μετά τις 4 το απόγευμα φορώντας το αγιοβασιλιάτικο σκούφο της και -καιρού επιτρέποντος- το ανατρεπτικό μπλουζάκι με τον Τζον Τίκη. Ελάτε να γνωριστούμε, να κάνουμε κατινάζ, να μιλήσουμε για στρούντελ και Γερμανούς επενδυταί, και κυρίως για να στηρίξετε την προσπάθεια που γίνεται μέσα από το xeblograrisma για να βοηθηθούν οι μαμάδες με τα μωρά στις γυναικείες φυλακές Θήβας, αλλά και οι άπορες κρατούμενες.
Εκτός από την καλή σας διάθεση, όσοι θέλετε μπορείτε να φέρετε  είδη πρώτης ανάγκης για τις μαμάδες και μικρούλια, όπως πάνες, είδη περιποίησης και προσωπικής υγιεινής. Επίσης νεσκαφέ και τηλεκάρτες για τις άπορες κρατούμενες καθώς και φάρμακα (ακόμα και ανοιχτά) για τα πολυιατρεία της Praxis. Το βράδυ θα κάνουμε και πάρτυ! Γιούπιιιιιιι!

4 σχόλια:

  1. ναιιιιιιιιιι
    άντε το περιμένω
    θα σας δω εκεί
    πίσω από τον πάγκο με τα οπωροκηπευτικά
    και το παράνομο αποστακτήριο

    χεχε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημεη Πασταφλορα τους αγωνιστικους χαιρετισμους μας απο την κρυα ομολωγουμένος Πιερια!
    Ειμαστε και τοσα χλμ μακρια ποτε εμεις δεν σας σας δουμε απο κοντα!
    Να περασετε καλα και να μαζεψετε πολλα πολλα πολλα!
    Τα φιλια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @des: ήταν μια εξαιρετική μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @aunt donna: το μπαζάρ ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Είμαστε πανευτυχείς. Φαντάσου ότι νοικιάσαμε φορτηγό (!!!) για να πάει τα πράγματα που μαζεύτηκαν στις φυλακές.
    Φιλιά από την ανοιξιάτικη Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή