Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Χρήσιμα συμπεράσματα


Από χθες το πρωί ο σύζυγος της ιστοσαλονίστ έχει στρωθεί στον κοινόχρηστο κομβιούτορα και την πυροβολεί ασυστόλως στο εθιστικόν γκέιμ "shooting pastaflor". Τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ ένα σαρδόνιο χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπο του συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL. Συμπέρασμα: μάλλον ως συμβία η ιστοσαλονίστ απέτυχε παταγωδώς...
Την ίδια στιγμή η @$#$@%$% διαιτησία χαντακώνει την Ελπίς Χορτερού η οποία χάνει από τη Θερμοπηγή εκτός έδρας. Συμπέρασμα: δεν έχει σημασία πόσο καλά παίζεις, αν η διαιτησία είναι %@#$%@^$^$.
Κλείνοντας, να σας πω ότι ο γατοπληθυσμός στην ήδη υπερκορεσμένη αυλή μας αυξήθηκε με την έλευση ενός απίθανου τύπου ονόματι Θρασύτατου. Πρόκειται περί ενός κουλ γάτου ο οποίος κατσικώθηκε στη μεζονέτα του Ντέμη και έκτοτε δεν έχουμε κλείσει μάτι από τους γατοκαυγάδες. Συμπέρασμα: ακόμα κι αν το φραντζολάκι δεν ξυπνήσει το βράδυ, την αϋπνία την έχεις σίγουρη!

10 σχόλια:

  1. Για διαιτητικές παράγκες απέχω καθόσον στου κρεμασμένου το σπίτι...
    Τα γατόνια του πεζόδρομου μας βρίσκονται σε συνεχή έξαψη με εναλλάξ μάχες και καντάδες.
    Σας συμβουλεύω να φτιάξετε παραλλαγή-παγίδα του παιχνιδιού, όπου η ιστοσαλονίστ θα εμφανίζεται στη μέση τέρματος ποδοσφαίρου και τα δοκάρια θα μετρούν αρνητικά χο χο χο.
    Καμμία τύχη για τον συνήθη καταληψία ειδικά με μουσική υπόκρουση τον γνωστό ύμνο απελπισμένης αθηναικής ομάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καταληψίας του οικογενειακού DSL είναι απαρηγόρητος που η αθηναϊκή ομάδα (όπως λέει κι ο κύριος ο από πάνω) έχασε ψες αργά από τις "γριές" (βλ. Ηρακλής). Βλέπετε, σε εποχές κρίσης, δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε κάθε παιχνίδι... έχει κι ο πρόεδρας τις πρωτεραιότητες (έτσι γράφεται αυτό το ρημάδι;)του!

    Έτσι, αφήστε τον να ξεσπάσει πυροβολώντας σας... (μου πήρε και το σκορ)!

    Κι οι δικές μας γάτες έχουν σεληνιαστεί... όταν ηρεμούν... σεληνιάζεται η γειτόνισα! Άστα.. ένα δράμα η γειτονιά μας!

    υ.γ. εγώ μπήκα στο site για να φτιάξω το δικό μου παιχνίδι αλλά ενθουσιάστηκα με την τοξοβολία στο κεφάλι του Τομ Κρουζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to oti o syzygos exakolouthei na asxoleitai mazi sas, estw k me auto ton tropo, to vriskw poly thetiko, k to ermhneuw ws endeixh erwtikhs proshlwshs sto proswpo sas. oso afora tis auxanomenes gates - h mama mou prospathei mataia k auth na krathsei mia isorropia sta noumera (3-5 synhthws) prosferontas tes se kala spitia gia yothesia. h lysh einai panta proswrinh, dystyxws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει επειγόντως να επιβάλετε την τάξη στην αυλή σας, κάτι που δεν θα αρέσει σίγουρα στον Μπακούνιν λόγω ιδεολογίας, αλλά πρέπει να γίνει.
    Ρε τον καημένο τον Ντέμη τι έπαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειο το παιχνιδακι!
    Θα φτιαξω ενα για να πυροβολω τον διαιτητη που εσφαξε την Ελπιδα Χορτερου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @KYΠ walking: εκλεκτέ ιστοπανελίστ, νομίζω η πανάκεια σε όλα τα συζυγικά δεινά που αναφέρω είναι να μάθω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μαγειρεύω κανένα φαγητό της προκοπής (ήτοι κρέας κρέας και κρεας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @manetarius: αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι και το παιχνίδι με τον Τομ Κρουζ γνωρίζει πιένες στον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ κομβιούτορα μας...
    μήπως ήρθε η ώρα να πάρω επιτέλους ένα προσωπικόν νέτμπουκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @δοναμπέλα: είπαμε, μόνο οταν μάθω να μαγειρευω θα έχω κάποια ελπίδα να σταματήσουν οι πυροβολισμοί.
    Οσο για τις τετράποδες χνουδωτές μπαλίτσες, δύσκολο να δοθουν καθώς όλοι οι γατόφιλοι φίλοι και γνωστοί έχουν από 2-3 μουσούδια έκαστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ourbax: ο Μπακούνιν είναι λεβεντιά! Κι ο Ντέμης μια φλωράντζα των ΒΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @elpis cameraman: Επιβάλλεται! Θα πρότεινα να αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της ομάδας! Η τρομοκρατία των ρέφερις και των αποστατών δεν θα περάσει!
    (σήμερα αγοράσαμε χαρτί για σιδερότυπα... το μπλουζάκι ετοιμάζεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή