Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μιχάλη S.A.G.A.P.O

Τι σύμπτωση κι αυτή! Μιχαήλ ο μεταστάς βασιλιάς της ποπ και φίλος όλου του πλανήτη, σύμφωνα με το μνημοσυνόχαρτον του Εθνικού Σταρ, Μιχαήλ και ο εν Ελλάδι βασιλιάς της ποπ, ο οποίος επανέκαμψε με ένα βιδεοτεμάχιον - έπος. Περί του Μιχάλη S.A.G.A.P.O. Ρακιντζή ο λόγος και του νέου του άσματος "Ενέργεια".
Πρόκειται περί ενός μουσικού αμαλγάματος το οποίο συνδυάζει το ΑρΕνΜπι και το νεοβαλκανικόν ποπ-τσιφτετέλι με μια εσάνς σαουδαραβικού μπιτ, πάντα στις γνώριμες ακουστικές ατραπούς του καλλιτέχνη. Και μόνο για τον εκπληκτικό στίχο "Είμαι χορηγός αρνητικής ενέργειας" δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο Μιχάλης ανέβηκε πολλές οκτάβες στην εκτίμηση του ιστοσαλόν (μα τι ασύστολη μαρκετινιά κι αυτή με τους χορηγούς θετικής ενέργειας που μας έχει ζαλίσει τον έρωτα στα ραδιόφωνα)...

22 σχόλια:

  1. Ο,τι και να πώ για την ελληνική μουσικη σήμερα, θα είναι λίγο... Πραγματικά απορώ, πως πουλάνε αυτές οι αηδίες! (Δεν άντεξα να το δω όλο, sorry! Φαντάζομαι όμως δεν αλλάζει κάτι στο υπόλοιπο βίντεο!) Και πότε θα φύγει πια απο την "μόδα" αυτό το ανατολίτικο γυφτο-μπιτάκι με ραπ φωνητικά??!! Και τι να μας επιφυλάσσει το μέλλον? Κάθε φορά λέμε πως δεν γίνεται πιο κιτς η ελληνική μουσική, έχουμε πιάσει πάτο, αλλά κάθε φορά τα εθνικά μας ταλέντα μας διαψεύδουν και μας εκπλήσσουν.. Πέρα απο την πλάκα, δεν είναι καθόλου αστείο το ζήτημα. Η μουσική είναι παιδεία, όπως κάθε μορφή τέχνης. Είναι κρίμα που αυτά είναι τα πρότυπα, και αυτή είναι η μουσική που μεγαλώνει πολλούς νέους ανθρώπους. Όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι, αντιθέτως χαζεύει ο κόσμος μ'αυτές τις βλακείες. Κρίμα γιατί η Ελλάδα έχει πολύ όμορφη μουσική ιστορία, αλλά δυστυχώς τα έχουμε ρημάξει όλα. Η σημερινή μας μουσική μόνο γελοία μπορεί να χαρακτηριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω τι κομματάρα είναι αυτή; Τι αριστούργημα. Πρέπει όλοι να τρέξουμε και να υποστηρίξουμε την καινούργια δημιουργία του Μιχάλη αγοράζοντας το CD του.
    Viva Sahara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβλέπω μία εμμονή στους Μιχάληδες;
    Μπα...
    η ιδέα μου θα είναι
    g r

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΞΙΟΟΟΟΣ!!!!
    Νομίζω πωε του χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία για τη Eurovision... εεεεεε;;;

    υ.γ. και γαμώ τα βιντεο κλιπ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xίλιες φορές Michalis κ τον αγαπημένο μου Πουφ αγκαλιά με τη φίλη του Κοπυνέλι παρα αυτά που άκουγα αναγκαστηκά χθες σε ταβέρνα της Πάρνηθας λόγω βαπτισης.!!!

    ειλικρινά υπάρχουν πολλοί πολλοί χεορότεροι, απίστευτη ηχορύπανση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τοποθετηθεί αμέσως στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας (το κόμμα δεν έχει καμία σημασία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλος ο κ.Ρακιντζής με συνεπήρε ο ρυθμός και η αρνητική του ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Επίκουρος Ιατρός Ψυχιατρικής... με ρωτάει :" γιατί δεν επιτρέπονται εδώ χάμω τα ανώνυμα σχόλια; Θέλει πολύ να σας σχολιάσει αλλά δεν δύναται λόγω του περιορισμού σας!"

    Την ίδια απορία έχει και ο μυστικοπαθής ατζέντης μου!

    Όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν χρόνο για δημιουργία προφίλ... λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

    (μην κοιτάτε ... ο Ιγκλέσιας έχει πάρει σύνταξη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Marvin: σμπαρακουάκ, όπως θα έλεγε και ο συμπαθής Ντόναλντ Ντακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nikos: έχοντας μεγαλώσει με Σιδηρόπουλο και Stereo Nova, δεν παύω να σοκάρομαι καθημερινά... Πάλι καλά να λες που υπάρχει μια Μόνικα ή κάτι ρομαντικοί σαν τους Common Sense.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Οurbax: Viva Sahara!!! NAI! NAI! Ο,τι πρέπει για μουσική υποκρουση όταν ο βογονιανός στόλος θα βομβαρδίζει τον πλανητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @green revenger: μαέστρο μου, δίκιο έχετε. Εάν τραγουδούσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα τον κάναμε και εκείνον ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @manetarius: πιστεύω ότι θα έπρεπε κάθε χρονιά να κατεβαίνει στη Γιουροβιζιόν με διαφορετικό τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @thamnos: Εάν υπήρχε Μουσική Αστυνομία, όλοι αυτοί οι αλητήριοι που σας ταλαιπώρησαν ηχητικά στην οικογενειακή ταβέρνα, θα έτρωγαν ισόβια!
    (φιλική συμβουλή: να αποφεύγετε με διάφορα προσχήματα αυτά τα ιβέντ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @apos: μην το γελάτε καθόλου! Πού να σας πω ποιον καλλιτέχνη είδα την προηγούμενη εβδομάδα στη λαϊκή και έπεσα ξερή από τα γελια (μαζί με τους συμπαθείς λαϊκατζήδς, βεβαίως βεβαίως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ιγκλέσιας: Querido Julio, να σας ενημερώσω ότι ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στα εγκαίνια του Cervantes. Τα λέμε εκεί! (με τις σαγιονάρες μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, το ιστοσαλόν, ως ένας μπλαζέ σχηματισμός, ομοιάζει με βρετανικόν κλαμπ το οποίον δέχεται μόνο μέλη.
    Με χαρά να μου αποστείλουν τα σχόλιά τους ηλεκτρονικώς και θα πράξω τα δέοντα για να δημοσιευθούν το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Katapliktiko!!!Fysika to eklepsa kai to evala k ego sti selida mou. Tora menei na vroume to tradoudaki "parizaki yfantis" k tha eimai eftyhis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @απατεών: το ήξερα ότι θα σας ενθουσιαζε! Δεν σαςλέω τι ήττα έχουμε πάθει οικογενεικώς με το παριζάκι! Μας καταστρέψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @indiefuck: εύχομαι και ελπίζω να το στείλουμε στη γιουροβίζιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή