Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Για σένα νοιάσου και με τα Zωηrobicks γυμνάσου

Συνεχίζοντας την ευχάριστη αυτή κατάδυση στο μαγικό κόσμο του φίτνες, ένα ακόμα συλλεκτικόν τεμάχιον έρχεται να μας φέρει δάκρυα νοσταλγίας χάρη στις φιλόπονες προσπάθειες του κόκκινου μπαλονιού. Πρόκειται περί ενός αριστουργηματικού βινυλίου υπό τον εμπνευσμένο τίτλο "Zωηrobicks", το οποίο ευθύνεται για την ολική επαναφορά της ιστοσαλονίστ στις εποχές της ντίσκο Μπαρμπαρέλα, των μηχανών εντούρο και των γνωστών στυλιστικών ατοπημάτων που όλοι μας διαπράξαμε αλλά αρνούμαστε πεισματικά να το παραδεχτούμε. Την προσοχή σας παρακαλώ στα δημώδη άσματα που πλαισιώνουν το πρόγραμμα της Ζωίτσας, τα οποία μαζί με τον μασαζοκορσέ της Τζίνας θα αποτελέσουν το δίπτυχο της διαιτητικής επιτυχίας. Ξαναμανά αβάντι μαέστρο!

24 σχόλια:

  1. Μα, τι οδηγίες; (!) Πως να ΜΗΝ το ακούσεις;
    Πάω γρήγορα στο λεξικό, στο γράμμα R.
    Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό το Robics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοιωσα εντονότατη συγκίνηση με το πόστ σας για μία εποχή εθνικής περηφάνειας όπου για ότι συνέβαινε εις το εξωτερικό, υπήρχε το ελληνικό αντίστοιχο του.
    Κορυφαία η Ζωή Φόντα σ΄αυτό τον τομέα, μαγεύοντας το κοινό και τον Αλεπουρέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή λεπτομέρεια: Το χέρι και το δάκτυλο...τυπική φιγούρα ντίσκο!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά είναι βλακείες για να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη!
    Μια είναι η λύση για τέλειο κορμί!
    Καυτά τυροπιτάκια! Τρως ένα κατευθείαν μέσα από τον φούρνο, σου καίγονται τα σωθικά και ξανατρώς μετά από μια βδομάδα που θα έχει συνέλθει το στόμα σου από τα εγκαύματα!
    Εαν ακολουθήσετε αυτήν την τακτικήν για ένα μήνα σερί... μέχρι το καλοκαίρι θα έχετε γίνει ... πολύ καυτό τεμάχιο!
    ΄
    υ.γ. προσοχή μην σας μείνει το Θίγμα μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα.

    Νομίζω ότι το Billie Jean και το Sweet Dreams πρέπει να πάρουν βραβείο πολυχρηστικότητας μιας και είναι παντού από soundtracks ως Ζωη-robics (robics είναι αρχικά και σημαίνουν ROBot Is Cool, See?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο έγκριτος ποινικολόγος-σύζυγος πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ζωίτσα, η αλήθεια να λέγεται, είχε πάντα κορμάρα με robics ή χωρίς... Κρίμα που τα τελευταία χρόνια τράβα, τράβα, έχει καταφέρει να κάνει την μούρη της να μοιάζει με Φαγιούμ...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Καλη και Come Il Faux ιστολασονιστ, κάνει μια ντανιά και ανεβάζει το εν λόγω ατόπημα στο Rapidshare για να μπορει ο πχιοτικος ανθρωπας να τ κατεβάσει να το ακουει στο τζεημ.
    Γιατι μου στερεις τη χαρα να κανω διαδρομο ακουγοντας αυτα τα δημωδη ασματα?
    Δε μαγαπας....
    [κουφαλιτσα τη Χριστινα Γαλανη ακομη την περιμενω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι από κορμί κορμάρα. Για ευχές πέρασα σε σύσσωμη την ιστοσαλονοοικογένεια. Εγώ βεβαία βρήκα άλλο τρόπο να χάσω περιττά κιλά πίστεψε με δεν θες να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Aunt Donna. Σε τρώει..... η περιέργεια. Ουρολοίμωξη. Για πέρνα απο το blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά για τα φετινά Χοληστερίνεια στην οικογένεια ρέιβερ! Η θεία Freedom ψιλοαποσύρθηκε από τα κοσμικά και εγκόσμια, όχι ότι βίωσε το θείο δράμα, η γουρούνα, απλά πήρε τα βουνά, λίτεραλυ σε λέω...
    Στο μεταξύ βλέπω τρελάς προκοπάς, όσο πάμε κι ανεβαίνουμε εδώ μέσα, η Τζίνα Βαρώνη πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις μας τις μέρες αυτές, ομολογώ όμως ότι το εν λόγω αθάνατο τεμάχιο της επίσης αθάνατης (οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κάπως το λέγανε να δεις) Ζωίτσας με άφησε άναυδη επί δεκάλεπτο.
    Μόνο το "Lost in the night" λείπει από την playlist, κατά τα λοιπά, το στυλάκι των 80ς δεν παλεύεται, ιδίως στο μαλλί...
    Μάνα ρέιβερ, πείτε παρακαλώ στο φραντζολάκιον ότι θα περάσω προσεχώς για την Ω.Ε.Π. (ώρα επαγγελματικού προσανατολισμού) -εκτός αν την κέρδισε ήδη η κτηνιατρική- και για να χτυπήσουμε κανένα χυμό μετά τις Ζωιτσοασκήσεις, να μου το φιλήσετε δε ζουληχτά στην κοιλίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @wert: φίλτατε, το robicks είναι μια αρχαία σανσκριτική λέξη με μαγικές ιδιότητες. Κάτι σαν τους μασαζοκορσέδες σλιμ που τους φοράς, περπατάς και πετάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ΚΥΠ walking: εκλεκτέ ιστοπανελίστ, τη δεκαετία των έιτις ζήσαμε πράγματι μεγάλες στιγμές στους τομείς της αισθητικής, της πολιτικής, της υψηλής καλλιτεχνίας και όχι μόνο. Δεν ξεχνώ τα ζιβάγκο, τις γκέτες, τη Μπαρμπαρέλα, τα δαλιανίδεια έπη, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο...
    Αφήστε με τώρα. Συγκινήθηκα και πάω να κλάψω στο προσκεφάλι του βρέφους μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @akanonisti: ναι, ναι, έχετε δίκιο! Μόνο η στρομπομπόλ λείπει για να συμπληρωθεί αυτή η όμορφη δημιουργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, να σας συγχαρώ για τις πρωτότυπες μεθόδους απίσχνανσης τις οποίες εφευρίσκετε. Τρεις μέρες ρεπό για τις εξαιρετικές αυτές ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερίζω την πιο γλυκιά μαμά του μπλογκόκοσμου...Εύχομαι να περάσατε τέλεια το Πάσχα και να χαρήκατε όσο πιο πολύ γινόταν το Φραντζολιδιάκι σας...Τώρα όσον αφορά τη Ζωίτσα έπρεπε αγαπητή μου να μου το δείξεις προτού γραφτώ γυμναστήριο...αλλά θα κρατήσω το μοναδικό αυτό λουκ με την αφάνα...Ηδη έχω κάνει άπειρες φορές πρόβα στον καθρέφτη μου την πόζα με το δάχτυλο...

    Σε φιλώ γλυκά και να μου φιλήσεις το μικρό φραντζολάκι!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @psychomecanic: τραγούδια - μύθοι. Ακούγονται από τα τηλεφωνικά κέντρα των πολυεθνικών μέχρι πανηγύρια στα φάρσαλα. Χλιδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @apos: querido comandante, ο σύζυγος έχει αποτραβηχτεί στην ακριτική Μύκονο. Για περισυλλογή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @fevis: χο, χο, Φαγιούμ! Από τα ωραιότερα που έχω ακούσει! Ζητώ την άδεια για το κλόπιράιτ... Φαγιούμ, χαχαχαχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @aunt donna: θεία μου καλή, ορθώς με μαλώνετε. Πλην όμως το δισκοτεμάχιον της Ζωίτσας βρίσκεται στα χέρια του κόκκινου μπαλονιού.
    Οσο για το χριστινάκι, έχω αγανακτήσει κι εγώ γιατί το έχω ζητήσει πλειστάκις από φίλο ορκισμένο τρασά ο οποίος ακόμα να πράξει τα δέοντα. Εξυπακούεται ότι το ορίτζιναλ σιντί έχει χαθεί και δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά... Ο νόμος του μέρφυ βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @theo: καλέ μου κηπουρέ, εύχομαι να περάσει το γρηγορότερο αυτό το βάσανο.
    Η ιστοσαλονίστ πάλι έχει χάσει 6 κιλά και σχεδόν είναι στα επίπεδα προ εγκυμοσύνης... Με δίαιτα και γυμναστική, βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @freedom: καλό μου παιδί, ανταποδίδουμε οικογενειακώς τις ευχές. Ο μεν συνήθης καταληψίας έχει επιδοθεί σε μια ασύστολη καθημερινή παϊδοκατάνυξη ακολουθώντας το τρίπτυχο αρνάκι-πατάτες τηγανητές-κοκακόλα, η δε ιστοσαλονίστ μαγειρεύει βιολογικά πρασόριζα και τσακίζει τα αριάνια καθότι τυγχάνει της υγιεινής διατροφής. Το φραντζολάκι πάλι εξακολουθεί να πίνει το μαρμαρόστοκο που οι γιατροί αποκαλούν "θεραπευτικό γάλα" και το οποίο κοστίζει στο ασφαλιστικό ταμείο μας 56 ευρώ το τεμάχιο.
    Να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε προμηθευτεί την κορνίζα για το δίπλωμα της κτηνιατρικής. Με τόσα τετράποδα σε αυλές και μπαλκόνια το σίγουρο είναι ότι πάμε για φαλημέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @σώμα που χορεύει: καλό μου παιδί, πολύ σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Τις πασχαλινές ημέρες το φραντζολάκι είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές βολτές σε άδειους δρόμους και πλατείες και κυρίως χωρίς τους διαστημόβλαχους με τα τζιπ να απειλούν τη σωματική μας ακεραιότητα. Αφήστε που έλειπε και ο αντιπαθητικός γείτονας μαζί με το τζιπ του.
    Να σας ενημερώσω ότι το λουκ αφάνα θα φορεθεί πολύ φέτος καθώς οι μεγάλοι μόδιστροι επιτάσσουν την επιστροφή στα έιτις. Εμείς λέμε οικογενειακώς να φορέσουμε βάτες και να κόψουμε τα μανίκια από τα καλοκαιρινά μας μπλουζάκια για ένα πιο Γαρδέλης λουκ.
    σας φιλούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή