Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Αίσιον και ευτυχές


Καλά μου παιδιά,
αντί για τις γνωστές τυπικούρες των ημερών, σας αφιερώνω αυτό το αξιολάτρευτο και άκρως αισιόδοξο ενσταντανέ που τόσο εύγλωττα αποδίδει τις προσδοκίες όλων μας για το νέο έτος. Με τη σειρά μου εύχομαι το 2009 να επιτύχουμε όλους τους μεγάλους εθνικούς στόχους, δηλαδή τον εξής έναν: την πρωτιά στη Γιουροβίζιον.
Όσο για τους πικραμένος φίλους, συζύγους, συγγενείς και κουμπάρους ΑΕΚτζήδες ελπίζω και ευελπιστώ να πάρουν επιτέλους το πρωτάθλημα και να το γιορτάσουν τρώγοντας νουγκατίνες από το Βυζαντινό και βρίζοντας τον ... ακατανόμαστο παρέα με τον αξιαγάπητο σπιτονοικοκύρη μας. Τέλος, σε προσωπικό επίπεδο (γιατί ως γνωστόν είμαι παλιοχαρακτήρας) μοναδική μου προσδοκία είναι να κρατήσω στα χέρια μου την πολυπόθητη πρόσκληση για το καθιερωμένο πάρτυ γενεθλίων της λατρεμένης Ζωζώς Σαπουντζάκη.

Αίσιον και ευτυχές! Και πάνω απ' όλα επαναστατικό! Σας φιλώ όλους!

28 σχόλια:

  1. μαντάμ, άσε κάτω το πρωτάθλημα, γιατί θα φάμε τις ανταύγειές μας!
    πρωταθλητής ο θρύλος και κερνάω γλυκά από το βυζαντινό να γλυκάνετε τη θλίψη σας!

    καλή χρονια, με ένα γιο αυτή τη χρονιά και φιλιά στην παστούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ να νικήσει το X-Factor ο Γιώργος Θεοφάνους (κατά προτίμηση το Τριημιτόνιο, αλλά και με τα Κόκκινα Χαλιά δε με χαλάει). Για σένα εύχομαι να με προβιβάσεις επιτέλους σε βοηθό πιστολακίου Α' (αυτό το β' στο λαιμό μου κάθεται). Σε προσωπικό επίπεδο μου εύχομαι να μου πετύχει η ισιωτική (μη φάω τσάμπα τόσο φάρμακο στην καούκα). Αυτάααααα.....Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρααααα...και συγγνώμη που άργησα αλλά μέρα που είναι θα κάτσω μέχρι αργά για χτενίσματα κι είπα να κοιμηθώ μιαν ώρα παραπάνω αφεντικό!
    Το λοιπόν! Στη Γιουροβίζιον είμαι σίγουρη οτι θα βγούμε τουλάχιστον πρώτοι και του χρόνου θα γίνει εδώ αφού δείξαμε τι φοβερά χάπενιγκς μπορούν να γίνουν στη χώρα μας απλώς με 5-6 άδεια μπουκάλι μπύρας... όχι που πάνε και ξοδεύονται για βεγγαλικά κι αηδίες! Η γιουροβίζιον του χρόνου θα γίνει στο Πολυτεχνείο! όΛΕ!!
    Παρόλο που είμαι Ολυμπιακός στα χαρτιά (και μόνο), στην ψυχή είμαι Καλλιθεάρα και Πανιώνιος, υποστηρίζω την ΑΕΚ γιατί ..κρίμα είναι..Πρωτάθλημα λοιπόν γιατί:
    Για την ΑΕΚ η καρδιά μας λιώνει
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
    Ααααχχ.. συγγνώμη αλλά ακόμα είναι νωπά όλα στο κεφάλι μου! Άλλωστε είμαι γνωστό χουλιγκάνι των κομμωτηρίων! Χαχαχααα
    Έχω άκρη στην Κινέτα!! Όποτε θες πάμε και στο πάρτυ της Ζωζώς... πολύ φίλη...της γιαγιάς του Λ. που παραθέριζε εκεί χρόνια..!
    Μα για όλα θα δώσω λύσεις βρε παιδί μου; (άντε σπίτι σου ρε κοπελιά, μας ζάλισες τον έρωτα πρωί πρωί..)
    ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ κι ευτυχισμένος ο νέος έτος!!! :Ρ
    ..τρέλλα και μόνο τρέλλα!

    ...ντάξει..ντε φεύγω..μη σπμρώχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασταφλώρα μου έφτιαξες τη μέρα
    Καλή χρονιά σε όλους σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν έχεις τέτοιες ευχές, τι άλλο να ευχηθείς; Είσαι και η πρώτη μαμά και blogger.
    QUE TODO TE SALGA BIEN, QUERIDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο ευφάνταστο,
    ως ευχετήριο ποστ!

    Καλή Χρονιά σε όλη την οικογένεια των ρέιβερ!

    και μια παράκληση:
    Πααάρε με μαζί σου στην Σαπουντζάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια ηρεμήστε!
    Το κοσμικόν μπαλόνι θα σας πάει όπου ζητήσετε, θα κάνουμε χαμό λέμε!

    ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!!!!!
    Πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε, πρωτάθλημα γιατί το θέλουμε, πρωτάθλημα γιατί το αξίζουμε!

    Η φίλη σας στην φωτό, η του Καρόλου καλέ, έχει τρομερή φωτογένεια! Μόνο το γιακαδάκι της με χάλασε! Μα μια κυρία του διαδόχου και να έχει τέτοιο styling; Η κουπ βέβαια εξαιρετική! Δικό σας δημιούργημα φαντάζομαι!

    Για Γιουροβίζιον ψηφίζω πρόταση μανιταριού!

    φιλιά σε σας, τον γνωστό καταληψία του οικιακού ADSL και το φρατζολάκι-ρεβυθάκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Χρονιά και από μένα!!! Να είστε γεροί, τυχεροί και ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την κουκλάρα σας!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και να σας ζήσει το φρατζολάκι σας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη Χρονια σε ολη την οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ria: σερί, πόσους πια τίτλους να πάρει ο ακατανόμαστος; Καταντάει κατάτι βαρετό να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία κάθε χρονιά, άσε που καταστρέφει την οικογενειακή ζωή μερικών - μερικών ;-)
    Πολλές ευχές σας στέλνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @lena_zip: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου α', να που ο άγιος Βασίλης έφερε την πολυπόθητη αναβάθμιση! Οσο για καλύτερο μισθό δεν υπόσχομαι και πολλά, καθότι ακόμα πληρώνουμε τη μετεκπαίδευση της κολορίστ μας Σούλα Γουόρχολ στη μακρινή Τζαϊπούρ.
    Οσο για το X-factor δεν το κατέχουμε το θέμα. Είναι αυτή η εκπομπή με τους τζιτζιφιόγκους που τραγουδάνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου και χουλιγκάνι των κομμωτηρίων, χαίρομαι που μοιραζόμαστε την ίδια αισιοδοξία για την κατάκτηση του εθνικού στόχου, αλλά και την αγάπη για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ (κι ας μην είμαστε πλέον ενεργοί οπαδοί).
    Προτείνω να δημιουργήσουμε μια νέα επαναστατική κουπ για τις εξεγερμένες νοικοκυρές καθώς το βλέπω το έργο να συνεχίζεται και μετά τις γιορτές.
    Τα σέβη μου στην οικογένεια και πολλές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Φωτούλα: χαίρομαι πολύ! Εύχομαι τα καλύτερα για το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @sally: κούκου! Θα χαρώ πολύ να εμφανιστούμε μαζί ντυμένες σικάτα με μπομπονιερέ τουαλέτες στο πάρτυ της Ζωζώς και μαλλί λάχανο! Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου για να είμαστε στην καλοκαιρινή γκεστ λιστ, έτσι για να έχω να διηγούμαι στο φραντζολάκι όταν μεγαλώσει τα μεγαλεία της μανούλας και των φίλων της.
    Καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @κόκκινο μπαλόνι: αγαπητό μου μπαλόνι, ο κάθε λαός έχει τα enfants gates και τους τόπους παραθερισμού που τους αξίζουν. Εν προκειμένω μια ντεμέκ γαλαζοαίματη Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και τα γραφικά και γαλήνια Μάλια.
    Εμείς οι Έλληνες πάλι, καθότι κυμπάρηδες, συμβιβαζόμαστε με έναν Άδωνη Γεωργιάδη και την εξωτική Μύκονο, o tempora o mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @fevis: πολλές πολλές ευχές κι από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @confused: μερσί, μερσί! Ευχόμαστε τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @δεσποινάριον: το ρεβυθάκι, η χαζομαμά και ο χαζομπαμπάς του σας ευχαριστούν και ανταποδίδουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή σας χρονιά, λέμε.....
    Εύχομαι το φρατζολάκι να γίνει μια χοροπηδηχτή φρατζόλα.
    Η ΑΕΚ να πάρι το πρωτάθλημα να δει χαρά και το δικό μου σπίτι που κλαίνε τ' αγόρια και κατεβάζουν το κεφάλι κάθε χρόνο να ησυχάσω κι εγώ.
    Για το X-FACTOR θα διαφωνήσω με κάποια κυρία από πάνω. Η οικογένεια είναι Κέλλυ και ξερό ψωμί (άντε το πολύ Νικόλας). Εγώ προσωπικά εύχομαι να τελειώσει γρήγορα για να μη μου ζαλίζουν κάθε Παρασκευή με τον έρωτα οι άντρες του σπιτιού -ειδικά ο μεγάλος- με τα προγνωστικά τους και ν' αλλάξουν κανάλι επιτέλους ή καλύτερα να την κλείσουν τη ρημάδα.
    Για τη Γιουροβίζιον δεν έχω ακόμα να πω τίποτε. Ο μικρός άντρας του σπιτιού δεν έχει ασχοληθεί ακόμα (thank' w God...) αλλά θάρθει η ώρα του να με ζαλίσει κι αυτός.
    Ελπίζω δε ν' ανοίξετε επιτέλους το κομμωτήριο γιατί έχω μείνει ακούρευτη τόσον καιρό. Με μπούκλες μέχρι τη μέση θα με βρείτε έτσι όπως το πάτε....
    Φιλιά μάνα ρέιβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το X-Factor είναι εκείνο το παιχνίδι που τραγουδάνε μερικοί και μερικοί άλλοι χαίρονται. Αυτό ντε...που κάνεις ωραιότατο οφθαλμόλουτρο με τα μανούλια από τα groups. You know! Ευχαριστώ για την αναβάθμιση! Αύξηση δε θέλω...για να δεις πόσο την πονάω εγώ την εργοδότρια. Καλή χρονιά με πολλά "αγκου" και "κου πε πε". Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλή χρονιά βρεεεεεεεεεεεεε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ma chere μανδάμ,

    Εύχομαι καλή (και ΚΔΩΑτική) χρονιά δι' υμάς και τους οικείους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @daria: εκλεκτή φίλη, το μωρό φραντζολάκι έτσι όπως τρώει το βλέπω να συμμετέχει συντόμως στο ιαπωνικό πρωτάθλημα σούμο.
    Για το X Factor δεν έχω άποψη, ένα τρέιλερ με κάτι παρτσακλούς έχω δει και απορώ τι έχουν πάθει και σφίγγονται με ένα μικρόφωνο στο χέρι.
    Το ιστοσαλόν ανασυντάσσεται και ευελπιστώ εντός των ημερών να ξαναλειτουργήσει κανονικά. Μέχρι τότε υπομονή και φορέστε κανένα μπικουτί μέχρι να σας εξυπηρετήσουμε. Σας φιλώ, σερί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @lena zip: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου α, ώστε το X-Factor είναι φυτώριο ωραίων νεαρών. Pas mal, αν και ο κύριος της φωτογραφίας, αποτελεί για μένα το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς.
    http://www.eitb24.com/archivos/imagenes/eitb24/politica/2008/02/25/Javier-Bardem-Oscar-2008022507362413hg2.jpg
    Οσο για την αύξηση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, καθότι πληρώνουμε το κουτί το γάλα 55 ευρώ (!!!) ανά τριήμερο, οπότε έχουμε φάει ένα άλφα οικονομικό στρίμωγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @balidor: βαλιδοράκο μου, πολλές ευχές κι από μας. Πότε ξεμπερδεύεις από τη μαμά πατρίδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @σούφρας: ερίτιμε συνΚΔΩΑτη, ελπίζω το νέον έτος να δεχθόμεν επιτέλους επίθεσι από Ελοχίμ, Νεφελίμ και κυρίως από τους Μενιδιάτες του Διαστήματος. Σας ασπάζομαι εις την αριστερήν παριάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή