Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Τρεχάτε ποδαράκια μας


Ζούμε συναρπαστικές μέρες! Το μωρό - ρέιβερ πιστό στο πρόγραμμά του μας ξενυχτάει καθημερινά και το γλέντι τραβάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες: το σπίτι μας έχει γίνει ένα κανονικό αφτεράδικο κι εμείς έχουμε αποκτήσει μια γοητευτική χλωμάδα που πάει σετάκι με κάτι υπέροχους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που θα έκαναν τον κάθε γκοθά να σκάσει από τη ζήλεια του (ακούς θεία Αλέκα που μου γυρνάς στη Rebound;;;)
Κάθε μέρα το φραντζολάκι μοιάζει και σε κάποιον άλλον: στην αρχή έμοιαζε στον μπαμπά, μετά στη μαμά, την τρίτη μέρα στο Δημήτρη Πουλικάκο (!), κάποιες φορές στην Bjork, όταν κάνει ρυτίδες στο Δήμο Σταρένιο, ενίοτε στην Αντζελίνα Ζολί καθώς και σε διάφορες μορφές από τα ένδοξα σόγια μας συμπεριλαμβανομένης της πολυαγαπημένης εξ' αγχιστείας θείας που τραγουδούσε τα αξεπέραστα χιτ "Αντε γραμμήσου" και "Σεξοχότατη".
Όπως καταλαβαίνετε τρέχουμε και δεν φτάνουμε και δύσκολα μπορούμε να κρατήσουμε το ιστοσαλόν σε λειτουργία. Σας στέλνουμε λοιπόν τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ευχές μας και σας υποσχόμαστε να επανακάμψουμε δριμύτεροι μόλις το άτακτο βρέφος μπει σε μια σειρά και ηρεμήσουμε (και προπάντων κοιμηθούμε) λιγάκι.

Υ.Γ. Για εξελίξεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αυτή την εποχή γύρω- τριγύρω μπαίνουμε στο συλλογικό ενημερωτικό blog
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

29 σχόλια:

  1. Όταν λες έμοιασε στον Πουλίκα τί ακριβώς εννοείς;
    Έβγαλε μουστάκι, καράφλα και σου τραγούδησε το "Υπάρχωωωωωωω";
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απελπίσου. Τα δικά μου είναι 19 και 16 και ακόμα δεν έχουν μπει σε ¨λογαριασμό¨. Να απολαμβάνετε τις στιγμές που το φραντζολάκι σας είναι μικρό. (Δώστου και κάνα μπικουτί να παίζει και να μαθαίνει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι... εγώ βγήκα από το σπίτι στα 18 και τώρα τα παιδιά από τα γεννοφάσκια τους είναι ρέιβερς!!! Που πάει αυτή η κοινωνία...ερωτώ!
    Άντε, του χρόνου το βλέπω να διευθύνει το κομμωτήριο και να πετάει και καμιά ισιωτική!!
    Αααχ ακόμα δεν γεννήθηκε και θα μας φάει και τη δουλειάααα....!
    Καλές γιορτές αγαπημένη μου Παστίτσα, να είσαστε καλά και να δώσεις μια τσιμπιά στο τροφαντό (φαντάζομαι σε φάση bjork) μπουτάκι του μωρουλιδίου σας :)

    Υ.Γ. Γιέα και ουάου... μόλις προχθές κατάφερα να κολλήσω το πρώτο αυτοκόλλητο των πανθήρων σ' ένα αμαξάκι έξω από το σπίτι μου που είχε παρκάρει ...παραλίγο στο σαλόνι μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε βρε περαστικά!
    Καλές γιορτές αν δεν τα ξαναπούμε.
    Έλαβα και ένα e-mail με εικόνες που ταιριάζουν στο ιστοσαλόν...αλλά έχει μέσα και μερικές σαχλές. Αν θέτε πάντως σας το μεταβιβάζω να το επεξεργαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασταφλώρα μας,
    να σας ζήσει το μπεμπάκι μέσα απ' την καρδιά μου. Κι άσε το ιστοκομμωτήριο να αραχνιάσει. Όλες δικαιούνται μια άδεια λοχείας, ακόμα και οι ιστοκομμώτριες.
    Πολλά φιλιά και καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το χιουμορ σου ομως τσακιζει οπως παντα!
    ακομη το περιμενω μωρη το Αντε γραμμη σου!
    φιλιααααααααααααα
    και στο φρατζολακι μωρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαράτε βιολιτζήδες! καλά κουράγια αγαπητή τα δύσκολα τώρα αρχίζουν....
    (καλύτερα να κλαίει σαν τον Πουλίκα παρά να τσιρίζει σαν την Bjork...νομίζω)
    να σας ζήσει! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @estarian: κύριε προφήτη μου, εννοώ ότι εάν αφαιρέσετε το μουστάκι, το ημικαράφλιο και την την τραγιάσκα, το βρέφος έχει ακριβώς την ίδια έκφραση με το θείο Νώντα στο εξώφυλλο του Εκδρομαί Μεταφοραί ο Μήτσος. Αφήστε που το κλάμα του θυμίζει το Σκόνη Πετρες Λάσπη. Μυστήρια πράγματα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @theogr: χα, χα αυτό είναι που λέμε "σύμβαση αορίστου χρόνου" η οποία έρχεται στο καπάκι μετά την εννιάμηνη απλή σύμβαση!
    Οσο για το φραντζολάκι μας το ζουζουνίζουμε και του γαργαλάμε συνεχώς τα πατουσάκια, οι χαζογονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, μην φοβού! Το βρέφος το προορίζουμε για κτηνίατρο και ήδη του παραδίδουμε εντατικά μαθήματα ζωοφιλίας με τις 5 τετράποδες χνουδωτές μπαλίτσες να του κάνουν μουσουδάκια και τουμπάκια πίσω από το τζάμι της μπαλκονόπορτας.
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα αυτοκόλλητα, εγώ να δείτε πόσα είχα κολλήσει στη γειτονιά και όχι μόνο προ εγκυμοσύνης (είχα πάρει απόθεμα 800 τεμαχίων το οποίο το μοίρασα στη συνέχεια σε γνωστούς και φίλους). Ευελπιστώ να ξαναρχίσω τους ακτιβισμούς μόλις ξαναβγώ από το σπίτι γιατί είναι κάτι άθλιοι τζιπάτοι κυρίως που μου κάθονται στο λαιμό και στο πεζοδρόμιο.
    Σας φιλώ και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @wert01gf: μιλ μερσί! Απολαμβάνουμε δεόντως αυτή την έξαλλη ζωή, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @lena: κούκου! Αγαπητότατη βοηθέ β' πιστολακίου, πάσα προσφορά δεκτή, ειδικά οτιδήποτε σαχλό πέφτει στα χέρια σας. Σάχλα είναι το δεύτερό μας όνομα!
    Πολλές εορταστικές ευχές κι από μας τους τρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @κόκκινο μπαλόνι: το παιδίον είναι δικό μας, σας το εγγυώμαι! Φτάνει να δείτε τι έκφραση παίρνει όταν βλέπει στην τηλεόραση τους ξεγάνωτους κυβερνητικούς τενεκέδες να μπουρδολογούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @daria: τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Οντως, η άδεια λοχείας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, ειδικά με τόσο ξενύχτι που ρίχνουμε.
    Σας φιλώ και εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @aunt donna: αγαπητή θεία, έχετε δίκιο για το ταγμένο CD που έγινε σαν το γεφύρι της Αρτας. Ας όψεται ο σύζυγος ο οποίος δεν μπορεί να το βρει πουθενά. Υπόσχομαι μόλις στανιαρουμε λίγο να βάλω τα δυνατά μου για να σας το στείλω.
    Άι κις γιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @bitch girl: κούκου! Το βρέφος είναι μία μέτζο σοπράνο, έχω να δηλώσω! Κάτι μου λέει ότι σιγά σιγά θα μας κάνει να ακούμε κι εμείς κλασική μουσική (μπλιααααααααχ!)
    Πολλές χριστουγεννιάτικες ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 10 ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΡΕΗΒΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ...


    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΩΡΟ ΠΟΥΛΙΞ, ΜΩΡΟ ΘΕΙΑ, ΜΩΡΟ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ


    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα Χριστουγεννα και μη ξεχασετε να βγαλετε αναμηστικη μπροστα στο δεντρο, Μαϊ Φερστ Κρισμας. Σε φιλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. akouw manoula akouw.. he, he
    aleka edw over!

    hwris ellinika sto pliktorlogio :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @athena: καλώς την! έχουμε όντως γίνει party animal, τώρα που σου γράφω περιμένω τη βάρδια των 3 π.μ. και βρυκολακιάζω πάνω από το πληκτρολόγιο για να περάσει η ώρα. Μεγάλες στιγμές μας περιμένουν!
    Πολλές φωτό δεν έχουμε τραβήξει ακόμα, τρέχουμε σαν τους παλαβούς, βλέπεις, για να πλύνουμε, να αποστειρώσουμε, να θηλάσουμε. Πολλές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @δεσποινάριον: θεία Δέσποινα, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ανταποδίδουμε τις ευχές. Οντως είναι μια καλή ιδέα να βγάλουμε φωτό μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τσέπης που έχουμε στο χωλ. Θενκς γκοντ που πήραμε πέρσυ αγιοβασιλάτικα σκουφάκια. Σας φιλούμε! (και απολογούμαστε που δεν σας επισκεπτόμαστε... ευελπιστούμε όμως να τα πούμε από κοντά στην επόμενη επίσκεψή σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @θεία αλέκα: χα, χα πονηρή φιλενάδα! Περιμένουμε βρεφικά σετ με θέμα το Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη ;-)
    Και μην ξεχνάς, σε καμιά 15αριά χρονάκια θα παίρνεις από το χεράκι τη μικρή και βουρ στα γκοθάδικα!
    Άι κις γιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμένα πιο πολύ με σόκαρε η μακρινή συγγένεια σου με την ερμηνεύτρια των επιτυχιών. Οπλιστείτε με υπομονή και χιούμορ για να αντιμετώπισε τον μωρουδιακό σίφουνα που μπήκε στην ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να σου ζήσει my dearest και γλυκύτατη πασταφλορίτσα....

    :)

    τι να πώ;
    Να είναι καλά και τυχερό όσο τίποτα άλλο στον κόσμο... Έκανε καλό ξεκίνημα με εσένα μητέρα... :) φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ethan: χα, χα, από διάσημα σόγια πάμε καλά! σ' ευχαριστούμε για τις ευχές στη μάνα κουράγιο, προς το παρόν το σπίτι μας έχει γίνει αφτεράδικο από τα ξενύχτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @balidor: βαλιδοράκο μου, το μπεμπέ είναι όντως τυχερό γιατί έχει κι έναν εξαιρετικό μπαμπά! Γι' αυτό και όταν μεγαλώσει θα γίνει κτηνίατρος, χεβιμεταλού και ΑΕΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @theo: αντευχόμαστε τα βέλτιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή