Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Καλώς όρισες φραντζολάκι


Η μεγάλη περιπέτεια ξεκίνησε τον προηγούμενο Νοέμβρη στο θάλαμο αναμονής της κλινικής εξωσωματικής. Τριγύρω μου γυναίκες σε ένταση, πρόσωπα που έκλαιγαν, άνδρες που έτρωγαν τα νύχια τους. Το πρώτο ραντεβού με το γιατρό ακολούθησε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι εξαντλητικών εξετάσεων. Και στις αρχές Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι ορμονοθεραπείες - μενίρ: μια βελόνα τρυπούσε κάθε βράδυ την κοιλιά μου και έριχνε μέσα μου τις ορμόνες - μολότωφ για μήνες. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να τρελαίνομαι, βλέπετε όλα αυτά τα μυστήρια συστατικά έκαναν ντου στο σώμα και την ψυχή μου και υπήρξαν φορές που ήθελα να ανοίξω το παράθυρο και να πέσω κάτω. (Ευτυχώς μένω σε ισόγειο).
Για αρκετό καιρό εγώ δεν ήμουν εγώ, αλλά είχα μετατραπεί σε ένα βιοχημικό εργαστήριο που ρόλαρε μέσα από τις ενέσεις και σχεδόν καθημερινά έπρεπε να υποβάλλεται σε εξετάσεις και μετρήσεις.
Όταν στα μέσα Απριλίου έμαθα ότι ήμουν έγκυος, και μάλιστα σε δίδυμα, απλά δεν μπόρουσα να το πιστέψω. Το κατάλαβα όμως για τα καλά τους επόμενους 3,5 μήνες όταν έκανα ολυμπιακά ρεκόρ στους εμετούς, περνούσα την περισσότερη μέρα στο κρεβάτι βογγώντας και μου ήταν αδύνατο να φάω οτιδήποτε άλλο εκτός από τοστ. Το σκηνικό συμπληρώθηκε με μια αποκόλληση πλακούντα που με κάρφωσε για τα καλά στο κρεβάτι, ξεκινώντας έναν ατελείωτο κύκλο αγωνίας, ενώ στο μεταξύ μάθαινα ότι τελικά το ντουέτο (των διδύμων) είχε γυρίσει σε σόλο καριέρα. Κατάφερα να πάρω τα πάνω μου στις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ στο μεταξύ διαγνώστηκε ότι ήμουν στα πρόθυρα διαβήτη και ένα μήνα μετά έφαγα την τελική κουτρουβάλα: το μπεμπάκι βιαζόταν να βγει και εγώ βρέθηκα στο νοσοκομείο και μετά σε αναγκαστικό κρεβάτωμα στο σπίτι για άλλες 50 μέρες με πολύ ισχυρά φάρμακα.
Υπήρξαν πολλές φορές που έχασα το κουράγιο μου κι ακόμα περισσότερες που έσφιξα τα δόντια και είπα "θα τα καταφέρω". Κι όταν τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης έσφιξα στην αγκαλιά το φραντζολάκι μας ένιωσα το πιο πρωτόγνωρο, το πιο δυνατό, το πιο ιλιγγιώδες συναίσθημα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Καλώς ήρθες ρεβυθάκι μου!

71 σχόλια:

  1. Τελος καλο, ολα καλα ομως! να σου ζησει το μωρακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς όρισες μανούλα!

    να σου ζήσει το σποράκι και να είναι πολύχρονο γερό και ευτυχισμένο!

    πάω τώρα να διαβάσω το ποστ και περιμένω φωτογραφίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άχουτο άχουτο, τυχερό να είναι, γλυκό κι τρυφερό, να το χαίρεστε, να είναι ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία ψυχική και σωματική.

    Α, και να φοράει λαχούρι μέχρι τα 45 του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααααυτά είναι νέα! Μπράβο, μπράβο. Να είναι γερό και τυχερό, και όοοοολη η οικογένεια ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε το μικρό πασταφλωράκι/ρεβυθάκι/κολοκυθάκι/
    γλυκάκι???????
    Γερή και καλότυχη να είναι σου εύχομαι ολόψυχα!

    [Δείξε μας και καμιά φωτογραφία που ξεροσταλιάζουμε....όχι πρόσωπο, κανένα δαχτυλάκι, κανένα πατουσάκι, έτσι για να λέμε πως την είδαμε :)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να Σας Ζήσει!
    Συγχαρητήρια!
    Είσαι πολύ δυνατή!
    Καλή Αρχή στη νέα σας ζωή, να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!
    ΟΛΟΨΥΧΑ!!!!!!

    (καλά, θα καεί η Αργεντινή απόψε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σου ζήσει!!! Να είναι γερή. τυχερή και πάντα ευτυχισμένη!!!
    υ.γ. Είδες που όλα πήγαν καλά? Καλώς ήρθες στο club από δω και πέρα...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασταφλωρανς να σας ζήσει το φραντζολάκι-ρεβυθάκι( ;;;; ) σας!
    Σε λίγο δύσκολους καιρούς γεννήθηκε η μικράν! Βέβαια το παίρνω ως σημάδι ελπίδας, ίσως γιατί τη χρειάζομαι αυτή την ελπίδα!
    Να και ένα ευχάριστο νέο! Να'στε καλά μανδάμ...και οι τρεις σας (κάτι έκανε και ο συνήθης καταληψίας του οικιακού adsl). Αλήθεια δεν μας είπατε, σε ποιόν μοιάζει το ρεβυθάκι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς ορίζουμε το νεότερο μέλος της blogo χώρας και να το φέρεις στο πάρτι να το γνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένη Μάνα Κουράγιο να σας ζήσει! Και να του πεις παρακαλώ εκ μέρους μου: μικρό μου ανθρωπάκι ο Μπιλ κι όλοι οι φίλοι του θα είναι κοντά σου, κι αμα μεγαλώσεις λίγο θα σε μάθoυμε να βρίσκεις τα ωραιότερα νούφαρα.

    ο κροκόδειλός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά είναι νέα!!! Να σας ζήσει!!!!! Welcome που λέει η fevis!!!
    Εύχομαι η εκρηκτική ατμόσφαιρα των ημερών που βρέθηκε, να της πολλαπλασιάσει την αίσθηση του χιούμορ και οξύτητας του πνεύματος και να γίνει ...χειρότερη από τη μητέρα της!

    Πολλά φιλιά σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ΖήΣΕΙ!!!!
    Ουουουουουιιιι...επιτέλους, ένα καλό νέοοοοο!!!!
    Να είσαι καλά και να προσέχεις το ρεβυθούλι σου!!!
    Σε φιλώ γλυκά στην ξεφούσκωτη κοιλιά :))))

    Υ.Γ. Το βράδυ θα ανοίξω το καλό κρασί που φύλαγα για το γάμο μου και ξέχασα να το ανοίξω τότε... Απόψε θα καεί το πελεκούδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημένη μου Πάσταφλώρα,

    σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα καλά για το μωράκι σας!! Να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο, καλότυχο και γεμάτο αγάπη.

    Κι εσείς να είστε να γεροί να το χαίρεστε και να το καμαρώνετε!!

    Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Μέσα στα αστεία και τα κουλά που γράφουμε εδώ κι εκεί, την καταλάβαινα την αγωνία σας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που όλα είχαν αίσιο πέρας.

    :)) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι ταλαιπωρια τραβηξες και εσυ ρε κοπελια...μπραβο που τα καταφερες αξιζεις συγχαρητηρια...οσο για το φρατζολακι να σου ζησει...εχουμε και εμεις ενα....προσφατο και εμεις...αντε καλοφορετα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @marvin: το φραντζολάκι κι οι γονείς του σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ria: μερσί, μερσί! το κλαμπ των μαμάδων μεγαλώνει! Πώς το ήξερες πότε γεννάω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. provato: καλέ μου προβατάκο, και λαχούρια θα της φοράμε, και κτηνίατρο θα την κάνουμε και τα ωραία ποστ σας θα της διαβάζουμε σαν παραμυθάκια. Ένα σβουριχτό φιλί κι από τις δυο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @εαρινή συμφωνία: ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Ήδη είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια που το'χει ρίξει στα σοκολατάκια και τα τσουρέκια Τερκενλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @memoir: και πασταφλωράκι και ρεβυθάκι και κολοκυθάκι και τσουρεκάκι και ελπίζω και Επαναστατάκι! Φωτό θα ανέβουν προσεχώς στο φατσοβιβλίο. Σε φιλούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @juanita: muchas gracias! Όντως αυτό είναι που λέμε στην κυριολεξία "καινούργια αρχή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @apos: querido amigo, no se como se dice "να καεί το πελεκούδι" en espanol. Σίγουρα πάντως το tortolito μας βρίσκεται στα ώπα-ώπα με πολλές πολλές αγκαλίτσες! Σε φιλούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπημένη μου Θεία. Να σας ζήσει. Συγκινήθηκα πολύ με την ανάρτηση αυτή. Δεν έχω πολλά λόγια. Να είναι γερό. Μόνο αυτό θα πω. Σε φιλώ γλυκά και το φρατζολάκι σου επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @fevis: θενκ γιου, θενκ γιου! Είπαμε το κλαμπ μεγαλώνει! Δεν φαντάζεσαι πόσο ανακουφισμένη νιώθω μετά από τόσους μήνες αγωνίας. Από άνοιξη θα μας δείτε να σουλατσάρουμε στα γνωστά τα μέρη με το σούπερ καρότσι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @κόκκινο μπαλόνι: το ρεβυθάκι μας γεννήθηκε σε δύσκολους αλλά πολύ ενδιαφέροντες καιρούς. Από τη μια στεναχωριέμαι που δεν έχω τη δυνατότητα να την πάρω μαζί μου ακόμα στις πορείες, από την άλλη όμως σκέφτομαι πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να μάθεις σε ένα παιδί την ελευθερία, το σεβασμό, την ελπίδα και την αγάπη.
    Κοιτάζοντάς την νομίζω ότι τη μία μοιάζει στον μπαμπά της και την άλλη στον ... Δημήτρη Πουλικάκο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @theo: καλέ μου theo, θα το θέλαμε πάρα πολύ να την φέρουμε, δυστυχώς όμως πρέπει να την κρατήσουμε αρκετό καιρό σπίτι γιατί είναι πρόωρη και ελλιποβαρής. Του χρόνου όμως ... θα την έχουμε εκεί για μασκώτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @μπιλ: πολυαγαπημένε μας Μπιλ, δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε μαζί τα ωραιότερα νούφαρα του κόσμου, να κυλιστούμε μέσα σε λιβαδάκια με μαργαρίτες, να κυνηγήσουμε πεταλουδίτσες και μελισσάκια και να φάμε μαζί το πρώτο μας παγωτό χωνάκι.

    το ρεβυθάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, σας ευχαριστούμε για τις ... αφιερώσεις σας! Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να την μεγαλώσουμε με αγάπη και να τις δώσουμε όλες τις βάσεις για να γίνει ένα ελεύθερο πνεύμα με μια χρυσή καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @manetarious: αγαπημένη βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, πίνω στην υγειά σας (χικ) ένα ποτήρι γάλα καθότι το αλκοόλ δεν επιτρέπεται προς το παρόν. Το ρεβυθάκι σάς χαιρετά επίσης κουνώντας το γεμάτο μπιμπερό του!

    Υ.Γ. Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουμε το ιστοσαλόν καθότι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε. Να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε αυτές τις μέρες γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά! Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Ιφιμέδεια: αγαπητή e-φίλη, πολύ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Οι διάφορες κουλαμάρες που γράφονταν εδώ μέσα ήταν το καλύτερο αντίδοτο στην καθημερινή μας αγωνία. Εύχομαι με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω δριμύτερη! Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @βλαμμένος: Κύριε Βλαμμένε μου, σας μερσί για τα καλά σας λόγια. Θα ήθελα να απολογηθώ για την απουσία μου από την ιστοσελίδα σας, όμως ως πρόσφατος χαζομπαμπάς θα κατανοήσετε πόσο δύσκολο ήταν να παίζω σε... διπλό μπλογκοταμπλό. Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και για το δικό σας βρέφος και ... υπομονή με τα ξενύχτια και τους κολικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @lena_zip: καλό μου παιδί, ευχαριστώ πολύ. Ηταν πολύ δύσκολοι οι μήνες που πέρασαν όμως κάτι μου λέει ότι μόλις ξανανοίξει το ιστοσαλόν θα... κεντήσουμε! Ένα μεγάλο φιλί από τη μαμά και το ρεβυθάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. pastaflora μου, εύχομαι να κάψατε το πελεκούδι (echar la casa por la ventana) και να συνεχίσετε να το καίτε...
    φιλιά στο tortolito σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητή θεία Φλώρα, είμαι σίγουρος ότι η ταλαιπωρία, οι ενέσεις και όλα όσα πέρασες άξιζαν τον κόπο [κατά βάθος το ήξερες] και τώρα αρχίζουν τα όμορφα, με ακόμη ομορφότερα να έρχονται.
    Είχα καιρό να επισκεφτώ τα πέριξ (13 μήνες & 14 ημέρες περίμενα τη σύνδεση internet, βλ. σχετ. σχόλιο http://barbacool.blogspot.com/2008/11/1-1-14.html) αλλά νά που με χαροποιείς αφάνταστα.
    Εύχομαι υγείαν και μακροημέρευσιν εις αμφοτέρους, μητέραν και βρέφος. Ο Θείος cool...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα. Πραγματικά. Από εκείνο το e-mail που ανταλλάξαμε, σε νιώθω λίγο πιο κοντά μου, πιο ζεστά μου. Και δεν είσαι και μακρυά. Κάπου εδώ στα πέριξ της Αθήνας. Δέχομαι τα φιλιά και από σένα και από το ρεβύθιον. (και δε μ'αρέσουν τα ρεβύθια βρε Θεία!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πασταφλώρα μου, έχω μαγικές ικανότητες!
    προβλέπω το μέλλον!

    και τώρα βλεπω, ότι έχεις πελαγώσει, έχουν πλακώσει μαμάδες και πεθερές για να σε βοηθήσουν, το ρεβυθάκι ξυπνά βραδυ για μάμα μιλκ και εσύ που έπεφτες σαν τουβλο στο κρεβάτι και δεν άκουγες ξυπνητήρια και κουδούνια με το πρώτο ήχο που βγάζει το μωρό πετιέσαι και το παίρνεις αγκαλιά.
    δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από τους φίλους και τα σόγια που έρχονται. δεν έχεις να βάλεις τα ρούχα και τα παιχνίδια που σου φέρνουν...
    αλλά βλέπεις το ρεβυθάκι και τα ξεχνάς όλα, μπορείς να σκοτώσεις για αυτήν την περίληψη ανθρώπου, το κοιτάς και πετάς στα ουράνια!!!
    κανένας δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο παρά μόνο το ζουζουνάκι σου!

    φιλιά στο πατουσάκι του από μένα!

    αλήθεια, δε σου κάνει εντύπωση που είναι ένα τόσο σχηματισμένο ανθρωπάκι και τόσο τόσο μικρό και εύθραυστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να σας ζήσει. Από καρδιάς! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @apos: Vale! Muchas gracias! Echaremos la casa por la ventana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @barbacoοl: αγαπητέ θείε, πολύ με χαροποιεί η επανάκαμψή σας στα διαδικτυακά δρώμενα! Τελικά είναι ωραία η ζωή χωρίς pc, πλην όμως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @lena_zip: σ' ευχαριστώ κοριτσάκι! Το τσουρεκάκι κι εγώ σου στέλνουμε την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ria: πελάγωμα δεν θα πει τίποτα! Χώρια οι νουθεσίες από τις μαμάδες και τα "εσύ δεν ξέρεις". Μια τρέλα! Ευτυχώς που είμαστε σε καραντίνα για τουλάχιστον 3 μήνες οπότε θα γλυτώσουμε τα σόγια και τους λοιπούς... ενοχλητικούς. Προς το παρόν λειτουργούμε με βάρδιες, η δική μου η πιο ζόρικη είναι το 5,30 - 9 π.μ. Αλλά όπως πολύ σωστά είπες μια ματιά στο ρεβυθάκι και ξεχνιούνται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @nosyparker: σ' ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχ μαμακα! Να σου ζησει το φρατζολακι σου, να το δεις να μεγαλωνει παντα χαρουμενο κι ευτυχισμενο. Επι τελους να μια χαρα στα μπλογκς! Φιλια χαρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ευχές και από μένα. Ελπίζω τα οπωσδήποτε αραιά, σε αυτό το στάδιο, μαλλιά του μωρού να μην τα χτενίζεις σε στυλ "γέφυρα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "το πιο πρωτόγνωρο, το πιο δυνατό, το πιο ιλιγγιώδες συναίσθημα που έχω βιώσει στη ζωή μου"
    ...
    έτσι.. και πάντα στα δύσκολα αυτές τις στιγμές θυμάμαι, κι είναι μια ένεση Ζωής. Υπέρτατη ανεπανάληπτη σχέση. Νά στε καλά, ήταν το πιο ευχάριστο κι ελπιδοφόρο και συγκινητικό εβέντ(!) των ημερών! Φιλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΣΤΑΦΛΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Nα σου ζήσει βρε, και να το δεις όπως επιθυμείς! :)))

    (Πολιτικώς ορθή σφην:
    Αρκεί να συμφωνεί και αυτό με το όραμα σας!) :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Υπέροχα, επιτέλους όλα κατ' ευχήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλώς σας βρήκε το φρατζολορεβυθάκι!!

    :)) Πολλά πολλά χαμόγελα, τέλος καλό όλα καλά να είσαι πάντα καλά μαμαφλώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Nα ειναι παντα γερο και χαρουμενο!
    Επιτελους ενα καλο νεο!
    Να σας ζησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μικρή τα καλύτερα σου δικά σου...
    Πασταφλώρα εσύ και ο γνωστός σου καταληψίας σίγουρα τα έχετε ήδη μπροστά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. τι ωραίο νέο ... χτες το έμαθα ...
    πολλά χαρούμενα μαζί...

    τι ωραία
    τι ωραία
    xxx.................:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @δεσποινάριον: το φραντζολάκι και η μαμά του στέλνουν επίσης τις υπερατλαντικές τους ευχές στη θεία Δέσποινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @vapsomallias: εκλεκτέ φίλε, αν και ο υπέρηχος μας είχε δείξει ότι το βρέφος θα έβγαινε με κόμη αλά Jacksons 5, τελικά αντικρύσαμε ένα μπεμπέ με τη συνήθη τριχοφυία. Πλην όμως σε μια διπλανή θερμοκοιτίδα είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε το βρέφος Νίκος Σταυρίδης με ημικαράφλιο και θαυμαστές προοπτικές για μαλλί μπλόφα! Φευ, δεν καταφέραμε να το φωτογραφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ιφιγένεια: όσο κι αν μου το έλεγαν δεν το πίστευα. Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @aunt donna: πολυαγαπημένη θεία, σας μερσί για τις ευχές. Το μπεμπέ, όπως όλα δείχνουν, μοιάζει στον ωραιότατο μπαμπά του. Περισσότερες ανταποκρίσεις στο φατσοβιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @pols: αξιολογότατε γκασταρμπάιντερ, πολύ σας ευχαριστούμε δια τας ευχάς. Βασικά επιθυμούμε να την δούμε έναν καλόκαρδο, δοτικό και ισορροπημένο άνθρωπο. Τώρα εάν μας βγει επίσης διαδηλώτρια, χεβιμεταλού και κτηνίατρος θα είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ethan: επιτέλους, δεν θα πει τίποτα, καλέ μου ethan. Μετά από τόσους μήνες αγωνίας το ρεβυθάκι είναι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @ceralex: ευχαριστούμε πολύ! Ηδη είμαστε δυο χαζογονείς με όλη τη σημασία της λέξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @adamantia: το ρεβυθάκι σας στέλνει τις ευχαριστίες του και κάνει πατουσάκια χαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @φωτούλα: ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας! Οικογενειακώς! Χαιρετισμούς στα πάτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ desapoin3ison4: κούκου! πολύ θέλαμε να σας δούμε όλους από κοντά χτες... η σκέψη μας πάντως ήταν μαζί σας! Σας φιλούμε κι οι τρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παστούλα μου, σβουριχτά φιλιά και καλωσορίσματα στο Παστάκι σας.
    Ετοιμάστε του από τώρα τη στολή του, για το επόμενο πάρτυ του Ξεμπλογκαρίσματος, που θα γίνει τις Απόκριες και θα είναι μασκέ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εύχομαι το νέον μέλος της οιγκογενείας σας να συνεχίσει την παράδοσην της οιγκογενειακής μούρλας και χαλαρότητος και να πίνει μπάντα μπύρα Βερτζίνα, με το χρυσό αστεράκι.
    Και του χρόνου!!
    Οχι λάθος, αυτό είναι για άλλη γιορτή.
    Να σας ζήσει!!
    (το πέτυχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @trip: μανούλα, το παστάκι-φραντζολάκι ανυπομονεί να γνωρίσει τη φιλεναδούλα του! Για τις Απόκριες δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να βγούμε, γιατί οι γιατροί μας είπαν ότι πρέπει να καθίσουμε μέσα κανένα τρίμηνο... Σίγουρα όμως θα ντυθούμε μελισσάκι εκεί κοντά στην Πρωτομαγιά. Σας φιλούμε οικογενειακώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @estarian: προφήτη μου, το σήμα κατατεθέν της βορειοελλαδίτικης μπυρός κοσμεί ήδη τα μπιμπερά του άτακτου βρέφους. Οι πολυεθνικές δεν θα περάσουν! Βίβα Βεργίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τι κόσμος μαμά!
    Να σας ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @wert: σας ευχαριστούμε πολύ! Το φραντζολάκι μας γεννήθηκε τουλάχιστον σε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αχουτο μωρε!
    καλως δεκτήκατε το όμορφο νεο μέλος :)
    Σαν να σας βλέπω σε λίγα χρονάκια όλους μαζί...βουρ για Αμοργο :)
    Φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @roadartist: καλώς την! σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές. Το σίγουρο είναι ότι θα κατέβουμε το καλοκαίρι στο νησί για να την βαφτίσουμε και να την ... κολυμπήσουμε!
    Σε φιλούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Να σας ζήσει το φραντζολάκι/ρεβυθάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή