Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Τον καπουτσίνο μου για μια καμήλα



Αγανακτισμένε φίλε, αγανακτισμένη φίλη.
Πόσο ακόμα θα αντέξεις να είσαι πολίτικλι κορέκτ με όλους αυτούς τους μπαγλαμάδες που σου κάθονται στο λαιμό και σου κάνουν κόλαση την καθημερινότητά σου; Ο ενοχλητικός γείτονας, ο φρακενστάιν εργοδότης, η κομμώτρια που σου’ κανε το μαλλί Κόσοβο, ο εφοριακός στραβόξυλο, ο τραμπαρίφας συγγενής, ο παρλαπίπας πολιτικός. Ένα σωρό πρόσωπα που περιφρονείς και θέλεις να τα περιλούσεις με πίσσα και πούπουλα και να τα στείλεις στην εκπομπή του Μικρούτσικου, αλλά η καλή σου ανατροφή και οι συνέπειες του νόμου δεν στο επιτρέπουν.
Κι όμως υπάρχει λύση! Αγόρασε τώρα την προσωπική σου καμήλα, το μοναδικό ζώο στον κόσμο που όταν δεν γουστάρει κάποιον έχει την ευγενική συνήθεια να τον φτύνει κατάμουτρα. Με μια μικρή εκπαίδευση το ζωντανό θα μάθει να κάνει αυτό που πρέπει σ’ αυτούς που πρέπει κι η επένδυσή σου σύντομα θα αποδώσει τα μέγιστα στην ψυχική σου υγεία. Να μην πούμε πόσο σικ είναι να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο πετ-κελεπούρι σε Γκάζια, Κολωνάκια, Ψυρρήδες και τα λοιπά τρέντι μέρη και τι λεφτά θα βγάλεις αν αρχίσεις να την νοικιάζεις και σε άλλους ζωχαδιασμένους.

Περισσότερες καμήλες εδώ

28 σχόλια:

  1. Καλημέρα γλυκειά πασταφλόρα και καλή εβδομάδα.Κράτα μου μια που να φτύνει γενικός με εμφαση στις ξυνομούνες πωλήτριες +(πλας)και σε στραβωμένες γκαρσόνες(αναλυτικά βλ.ανάλογα πόστ μου)
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω τι μούρη (της καμήλας), τι βάθος πεδίου (της φωτό), τι ωραία σκέψη (η δική σου)..!! :-))
    Καλή εβδομάδα νά 'χουμε, κι αχρείαστη νά ναι (η καμήλα)!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι την καμήλα με κουβερτούλα πάνω στην καμπούρα της Αρμάνι και την κυριούλα επάνω να κάνει το κομμάτι της στην πλατεία Κολωνακίου.Να φτύνει σαν λιμενεργάτης(γιατί και αυτοί έχουν ψυχή) και τα μπατσόπουλα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα.

    Μήπως στις διαδηλώσεις μπροστάρηδες θα έπρεπε να είναι καμήλες;

    Την καλημέρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σε δω με καμηλα να κοβεις βολτα στο κεντρο και τι στον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασταφλώρα, βρήκα επιχειρηματική λύση: δεδομένου ότι την άλλη εβδομάδα φεύγω για Βόρεια Αφρική θα ψάξω να ανοίξω εισαγωγική με καμήλες ... θραύση θα κάνουν...
    σου έχω πει ότι έχεις τρελές ιδέες , νομίζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @aunt donna: βιλκάμεν, βιλκάμεν καλό μου παιδί! Χαρά μεγάλη μου έδωσε το βλογκ σας, καλέ σε ποια ανασκαφή την θυμηθήκατε την Άννα Μαρία Λογοθέτη κι όλες τις υπόλοιπες κουλές; Γιου μέιντ μάι ντέι! Θα σας επισκέπτομαι!
    Μαζί σας για τις ξυνισμένες πωλήτριες (έχουμε μπόλικες τέτοιες στη γειτονιά μου), αλλά και τις γκαρσόνες, βεβαίως βεβαίως που έχουν μπερδέψει το εκλέρ με το καμαμπέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ifigeneia: ναι, ο φωτογράφος είναι αστέρι, να'σαι καλά που μου άνοιξες τις πύλες του flickr κι έχω βρει όλα αυτά τα ωραία ενσταντανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @island: πολύ μου άρεσε αυτή η εικόνα, σαν βγεις στον πηγαιμό για Κολωνάκι. Το ζωντανό να περπατάει αγέρωχα με το Αρμάνι κιλιμάκι του και ξάφνου, τσουπ μια χλαπάτσα στο γνωστό ποινικολόγο. Και μετά μάχιμο και πάλι το ζωντανό στις επάλξεις με κασκώλ του Αστέρα Εξαρχείων να κάνει τους ένστολους μουσκίδι. Αχ, μου έβαλες κάτι ιδέες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @βλαμμένος: θα το ήθελα τόσο πολύ κι εγώ... αν και πιο πιθανό το βλέπω να κυκλοφορώ με κανένα τρίκυκλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @so_far: Ναι, ναι! Θες να ψάξω τι επιδότηση μπορούμε να πάρουμε για αυτό το πρότζεκτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορίστε και ο δεύτερος πελάτης.
    Την αγοράζω!
    Αυτή τη συμπαθητικούλα όμως, της φωτογραφίας, με το καταπληκτικό μουσούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η επίσκεψη στο blog σου έχει γίνει καθημερινή μου συνήθεια και κάθε φορά με ανταμοίβεις για τη προτίμηση!

    lol όμως!

    Προσπάθησε πάντως να κάνεις -στο βαθμό του εφικτού- το ίδιο που κάνει η καμήλα! Δεν ξέρω αν θα βρεθείς στα δικαστήρια και σε κανένα τμήμα, αλλά σίγουρα δεν θα βρεθείς στη καρέκλα του ψυχαναλυτή. Δεν πειράζει που και που να αντιδρούμε όταν μας πατάνε τον κάλο! Μας έχουν που μας έχουν για πρόβατα οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις, ας είμαστε τουλάχιστον μαύρα... ;-)

    http://darkly-noon.spaces.live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα 'αχ...' θα σου αφησω!! Τελικα θα πατε Αμοργο για πασχα? :))
    Καλη Μεγαλη Εβδομαδα αγαπητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μωρέ και δεν τους χαστουκίζω που είναι και το χόμπι μου?


    με αγαπη και εκνευρισμό

    Αναστασία Αθήνη -Τσούνη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι το πήρε η παράγκα το πρωτάθλημα... Τυλίξτε και για μένα μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλή μ.βδομάδα...

    δες κι εδώ για τις αγαπητές camels.

    http://aerostatiks.blogspot.com/2008/02/camel.html

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διάβαζα το ποστ και το μάτι μου έριχνε ακόμα κλεφτές ματιές στην οδοντίατρο... Αν γράψω πουθενά "Φοβερά πόδια" δε θα εννοώ της καμήλας :P
    Μ'άνοιξες την όρεξη γιατί πεθύμισα παστουρμά...
    Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
    (Αρχίζουν οι Λυριτζής Οικονόμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α, χα ! θα είναι η καμηλο-επιδότηση για το καμηλο-πρότζεκτ...
    Θεοί θα γίνουμε στη νυχτερινή Αθήνα ...
    Και γιατί όχι;
    Μετά το τρελό ράλυ του πετρελαίου οι καμήλες είναι μια εξωτική λύση..
    γιατί γαϊδουράκια έχει η Ύδρα και τα έχουμε συνηθίσει..
    Αν στου Ψυρρή καταργήσουν αυτοκίνητα και παπάκια και κυκλφορούν με καμήλες δεν θα έχει ένα couleur ?
    Δεν το συζητώ για Γκάζι που είναι και πιο ίσιωμα...
    Θα ρίχνουν ένα τρέξιμο οι δρομάδες , η χαρά του αναβάτη!!!
    Όσο για μένα θα παρκάρω την καμήλα έξω από το Patron !!! εκεί να δεις χαρές και κέφια !

    Θα ανέβω εντός του Μαίου εις τον επιχειρηματικόν κέντρον σας για να το συζητήσουμε !!! θέλω και την άποψη του Ντέμη επίσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λες? Ξέρεις πόσες καμήλες μου προσφέρουν εμένα κάθε καλοκαίρι στο νησί κάτι γερο Άραβες για να τους ακολουθήσω στα εμιράτα τους? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @trip: μη βιάζεστε, όλοι θα πάρετε. Ήδη η αγαπητή So far ετοιμάζει επιχειρηματική αποστολή στη Magreb με στόχο την ανεύρεση των κατάλληλων δρομάδων για το κλίμα του Κολωνακίου και του Ψυρρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @paris: πολύ χαίρομαι που όλο αυτό το τρελοκομείο σε κάνει να περνάς καλά. Είπαμε, το καρναβάλι εδώ μέσα διαρκεί 365 μέρες το χρόνο!
    Όσο για τις διάφορες μορφές αντίδρασης σε όλους αυτούς τους τραμπαρήφες που μας κάνουν το βίο αβίωτο, έχω κι εγώ τα όπλα μου: τα αυτοκόλλητα με το γάιδαρο, τις τσίχλες, τις φάρσες. Σιγά μην τους αφήσουμε να μας μαυρίσουν την ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @roadartist: πολλές ευχές κι από μένα. Κι εκεί που ήταν όλα έτοιμα για το ταξίδι, θα φεύγαμε Δευτέρα του Πάσχα, έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μας. Βέβαια, στην περίπτωση αυτή η πτώση αυτή δεν ήταν διόλου δυσάρεστη, το αντίθετο μάλιστα, πλην όμως μας άλλαξε τα σχέδια για κανά χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @kanataki: Νατάσα Αθήνη - Τσούνη, αγαπημένη, λατρεμένη, αξεπέραστη. Σε επόμενο ποστ θα σας έχω ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με αυτή τη σύγχρονη θεά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @sportgay: αγαπητέ ξένε, σας κατανοώ απόλυτα. Ηταν μεγάλο πλήγμα για τον κίτρινο λαό αυτό που συνέβη. Ως πότε ο Σώκρατες και ο υιός Σκαντζόχοιρος θα μας χορεύουν στο ταψί; Ε; Περιμένω το λάβρο άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @panoptis: φοβερές φάτσες, δεν μπορείς να πεις. Φαντάσου ότι επί χρόνια κάπνιζα Camel, μετά πέρασα στα στριφτά και μετά οι γιατροί μου το έκοψαν πανηγυρικά... Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @dr seeng: ντοτόρε μου, μα εσείς ξυπνάτε με τα κοκόρια! Να μου δείξετε κι εμένα το κόλπο που έχω γίνει κινητή διαφήμιση ύπνου. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η σέξυ οδοντίατρος θα βρίσκεται τις άγιες τούτες μέρες στη Μύκονο. Επείγοντα περιστατικά θα δέχεται σε γνωστά κλαμπ της Χώρας. Δεν το ξανασκέφτεστε για μια βολτούλα προς τα κει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @so_far: οι καμήλες είναι πάρα πολύ σικ, άσε που θα κάνεις το κομμάτι σου πληρώνοντας το ένα δέκατο από ότι θα έδινες για ένα ταπεινό Καγιέν. Ας μη μιλήσουμε για το οικολογικόν του πράγματος, η χαρά της Greenpeace θα γινόμασταν. Ο Ντέμης νομίζω θα χαιρόταν πάρα πολύ αν είχε ένα τέτοιο πετ: θα έβρισκε άλλον έναν μητέρα για να θηλάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @fevis: λοιπόν, πρέπει να θυσιαστείς για τον ιερό σκοπό! Αν δεν μας κάτσει το ταξίδι της So Far, μας βλέπω να σε παζαρεύουμε το καλοκαίρι στη Μύκονο!
    Πολλές ευχές για τις ημέρες που έρχονται! Πιες ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, και δύο, και τρία και για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή