Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Ο κάου ράιντερ

Κι ένα καλόγουστο δωράκι για τους μηχανόβιους φίλους. Έχει διπλό διαφορικό, τραβάει στην ανηφόρα, είναι σικάτο, σαλονάτο και διακριτικό. Προσφέρεται για βόλτες στα τρέντι μέρη της Αθήνας - θα γίνετε το πρόσωπο της ημέρας από όπου περάσετε, λίγο το'χετε; Άλλοι τα σκάνε για Καγιέν και πάλι γκομενάκι δεν βγάζουνε, ενώ με τούτη την ιδιοκατασκευή η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

19 σχόλια:

  1. το θελω...

    υ.γ:βγαινει και σε αλλα χρωματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπνευσμένο και απόλυτα μοδάτο...

    Το θέλω...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασάκι έχει, ή δεν είναι η super turbo gti έκδοση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @λολίτα: βγαίνει σε μοντέλο Ρεντ Μπουλ, σε μοντέλο βοϊδοβακέρα και σε τριαξονική βερσιόν. Ποιο να σας τυλίξουμε για το σπίτι; ;-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @σώμα που χορεύει: πρόκειται περί εξαιρετικού μοντέλου. Θα πρέπει όμως να μπείτε σε λίστα αναμονής! Το εργοστάσιο δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @hades: και τασάκι έχει και ζαντολάστιχα έχει και στερεοφωνικό με σαμπγούφερ έχει και δορυφορική έχει και μηχανή του εσπρέσο επίσης. Η εταιρεία σας χαρίζει επιπλέον καλόγουστο αυτοκόλλητο "Μπαμπά μην τρέχεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τον πριβέ γάιδαρο της Σερίφου δεν συγκινούμαι με τίποτα...
    Μότο: θέλω τ γάιδρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη, είναι η ιδέα μου ή η αγελάς φοράει ελβιέλες ; Θα μου πεις, τώρα αυτό σε μάρανε, αλλά είναι κάτι τέτοιες λεπτομέρειες που δείχνουν το μεράκι του αρτίστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάσταφλώρα, εγώ το θέλω σε τάρανδο γιατί με εξιτάρουν τα κέέέέέέέρατα!
    και αντί για αθλητικά το θέλω με γοβίτσα περτικαλιά γιατί θα κάνει καλό συνδιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γάλα κατεβάζει; Super ή αμόλυβδο; Σε ποιο ΚΤΕΟ την περνάτε; ΦΑΓΕ ή ΔΕΛΤΑ;
    Πασταφλώρα ωραίο το μπλογκ σου και το όνομά σου μου θυμίζει τη Μαίρη Αρώνη σε μια ελληνική ταινία με την Τζένη Καρέζη (μου διαφεύγει ο τίτλος).
    Χάρηκα για την γνωριμία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω το ...νευρωνικό όχημα???

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν υποψιαστώ πως από κάτω κρύβει μια Χάρλει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα το είδα!!!! Θεϊκό.
    Τα καυσαέρια από που τα βγάζει?
    Ανοίγει η κοιλιά και έχει προσωπικό χώρο για ύπνο, ψυγειάκι και για άλλα? Τέλειο θα ήταν για κάμπινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @so_far: σερί, ή είναι λαρτζ κανείς ή δεν είναι. Δείξε μου πόσοι είχαν στις διακοπές τους τον ιδιωτικό τους γάιδαρο να βόσκει στην αυλή των ρουμς του λετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @incontinentia: μη γελάς, είναι παπουτσωμένη η αγελάς (τι ρίμα, τι στίχοι, θα λιποθυμήσω σαν τον ραντανπλαν!)
    Βουαλά το μεγαλείο του καλλιτέχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ria: καλό μου παιδί! Επιτέλους βρήκαμε πού θα δώσουμε τα κέρατα ταράνδου που έχουν στο σαλόνι οι γονείς του συνήθη καταληψία και τα οποία έχουν φέρει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού τη μανούλα. Όσο για τις γοβίτσες, είδα ένα παρεμφερές μοντελάκι στο Μοναστηράκι. Έσο υπομονετική, κι εντός λίγων ημερών θα σου παραδώσουμε το όχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @kpavlou: γιατρέ μου, καταρχάς και τα δικά μου συγχαρητήρια για το ωραίον σας βλογκ. Το ιστοκαλύβι τρέφει μεγάλη αγάπη στη συμπαθέστατη και πολυπαθέστατη τάξη των γραφιστών, ειδικά αν δουλεύετε στη διαφήμιση, ήρωας είσαστε και σας φιλούμε γεμάτοι συμπόνοια το χέρι.
    Τώρα σε ό,τι αφορά τις απορίες σας, πρόκειται περί υβριδικού μοντέλου το οποίο καίει οικολογικό καύσιμο, βεβαίως βεβαίως. ΚΤΕΟ το περνάμε σε οποιαδήποτε φάρμα κάνει καλό τυρόγαλο και κυρίως φτιάχνει καπουτσίνο της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, μήπως σκοτεινές δυνάμεις έχουν σαμποτάρει την οθόνη του υπολογιστή σας; Για καλέστε τον φίλο μας τον κύριο Επιθεωρητή για τα περαιτέρω! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @daria: χάρλεϊ, ε; Λέτε; Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Από την άλλη εμένα κάτι σε Ζούνταπ ή Φλορέτα μου κάνει. Αθάνατα δίκυκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή