Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Κοσμικοέτσι αναγνώσματα

Συνεχίζοντας τη συναρπαστική μου διήγηση για το συναρπαστικό 5ήμερο που πέρασα κρεβατωμένη, θα σας μιλήσω για τα μνημειώδη περιοδικά κοινωνικής κριτικής που διάβασα. Τίτλους δεν σας γράφω για να σας αφήσω σε αγωνία και για να μη λένε μερικοί μερικοί μυστήριοι ότι κάνουμε γκρι διαφήμιση και μας την πέσουν για κανένα αγγελιόσημο.
Καταρχάς να δηλώσω ενθουσιασμένη από την επίσκεψη Σαρκοζί- Μπρούνι στις Ινγκλατέρες, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσω το αξεπέραστο καπέλο της αγαπημένης μου Καμίλας: τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια ανώμαλη προσγείωση φασιανού στο κεφάλι της (φευ, το σχόλιο δεν ανήκει σε μένα, αλλά στον αρθρογράφο της Daily Mail, νομίζω).
Στη συνέχεια θαύμασα το νέο κούρεμα της τοτεμικής θεότητας που ακούει στο όνομα Νίνο και αναφώνησα «Ω μον Ντιε» παρατηρώντας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό ντυμένα σαν νεόπλουτες μανικιουρίστ. Και ναι, το ομολογώ: δάκρυσα με το δράμα της Δέσποινας Βανδή που δεν μπορεί να πάει τα βλαστάρια της στην παιδική χαρά δίπλα στο σπίτι της γιατί καραδοκούν οι κακοί φωτογράφοι. Και αποφάσισα να πάρω το ποδήλατό μου και να ανηφορίσω κατά Φιλοθέη μεριά για να πάω στους ήρωες αυτούς της καθημερινής βιοπάλης που ξεροσταλιάζουν για ένα ενσταντανέ των διάσημων βρεφών, ένα τάπερ σπανακόπιτα και ένα θερμός καφέ.
Λάβετε τώρα και μια φωτό του ομορφάντρα Κάρολου γιατί δεν βρίσκω πουθενά το καπέλο "ανώμαλη προσγείωση φασιανού" της Καμίλας.



Του μπι κοντίνιουντ

19 σχόλια:

  1. Oh mon dieu!!! Ζει τέτοιο δράμα το καημένο το Δεσποινάκι; Τι τραβάνε κι αυτοί οι πλούσιοι και διάσημοι!!! Και γιατί δεν κάνει μια παιδική χαρά στην αυλή της; Να νοικιάζει και κανά δυο παιδάκια για δυό ώρες, έτσι ώστε να έχουν και την απαραίτητη παρέα τα βλαστάρια της;
    Αχ, να έχω τέτοιες ιδέες και λύσεις και να πηγαίνω χαμένη...
    Καλημέρα σας κυρία μου. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Δεν προλαβαίνω τα πρωινάδικα, χάνω τα μεσημεριανάδικα και που να τρέχω για περιοδικά... Τα καλύτερα χάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί μαλάκας Θεέ μου;Αυτός πρέπει να τρώει μισό κιλό προβατίνα(δεν ξέρω πως λέγεται το είδος στα βασιλικά)πριν βγει από το σπίτι.Κοίτα μαγουλάκι ο άχρηστος!

    Όλοι μαζί για μια ελεύθερη Βανδή!

    Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο πριγκηψ ρε παιδι μου είναι να τον ερωτευτείς και να μη σε θέλει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλω μια -επαγγελματική- συμβουλή! να σου στείλω ένα mail?

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάλι το χειρότερο μου με την Κάρλα είναι αυτό το ίσιο παπουτσάκι το γεροντοκορίστικο που την βάζουν να φοράει και που είνακαι λίγο κοντός ο πρόεδρος αλλά δεν το ήξερε πριν την πάρει? Πάλι καλά που δεν βάζει να σκάβουν χαντάκι και να την βάζουν να περπατάει μέσα για να δείχνει και πιο κοντή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ανώμαλη προσγείωση φασιανού στο κεφάλι της" !!!
    Pastaflora for ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @daria: είδατε, σερί, τι τραβάνε τα καημένα τα σελέμπριτις; Και μετά σου λένε βίλα στη Φιλοθέη, κότερα, χλιδές κτλ κτλ. Εκεί να δείτε δράματα που παίζονται...
    Ευτυχώς από χθες σταμάτησε η ... υπνοθεραπεία με τα πρωινάδικα. Ουφ, φτου ξελεφτερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @island: μην ξεχνάτε ότι πατήρ του Καρόλου είναι ο Φίλιππος της Ελλάδας (ναι, ναι, το διακοσμητικό λαμπατέρ δίπλα στην Ελισάβετ). Οπότε δεν είναι διόλου απίθανο στο Μπάνκινχαμ να ακολουθείται το ελληνικό γαστριμαργικό πρωτόκολλο: κοντοσούβλια, εξοχικά και προβατίνα στη λαδόκολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @incontinentia: το τρελό αγόρι θα έκανε μέγα σουξέ στο Ζεταίμ τραγουδώντας τραγούδια αγάπης. Πλην όμως, άλλα τα κελεύσματα της μοίρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @vroxopoios: και ένα και δύο και τρία. Μόνο να μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξαναγυρίσεις στη γαλέρα... (κι έχω πολλά να σου πω για το πλεούμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γλυκιά και παχυντική πάστα-φλώρα, περιμένω εναγωνίως να περιγράψεις τα ντοκυμαντέρ που είδες!
    όσο για τα όσα πέρασες σε συμπονώ, αλλά έχασες τα καλύτερα, καυγάδες μέσω καναλιών που κάνουν ζευγάρια (δικηγόροι πχ με μοντέλες), γριές που κλαίνε για τα αλβανικά νιάτα (δε νομίζω να θες επεξήγηση) και προϊστορικούς μόδιστρους που κάνουν τις γλάστρες!!!!

    μου έφτιαξες το βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @fevis: τώρα να την πω την κακία μου; Τη βαριέμαι αφόρητα την Κάρλα, μου φαίνεται τόσο άχρωμη, τόσο άοσμη, τόσο κομ ιλ φο. Ενώ η Καμίλα είναι η θεά της Γκουφιάς. Και τι αισθητική στα καπέλα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @γιώργος: μακάρι να ήταν δική μου αυτή η συγκλονιστική ατάκα. Με πρόλαβε ο Βρετανός αρθρογράφος, μεγάλη η χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ρια: βασικά είδα ένα ντοκιμαντέρ για την Κνωσσό. Τα υπόλοιπα αιγυπτιολογικά τα διάβασα σε μια εγκυκλοπαίδεια της Καθημερινής για τους αρχαίους πολιτισμούς (τρίτομο παρακαλώ το αφιέρωμα στην Αίγυπτο). Τώρα ανυπομονώ να διαβάσω για τους Χετταίους. είμαι σίγουρη θα βρω εξαιρετικά ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αααααχαχαχαχα, ο Τσαρλς στο Ζεταίμ !!!
    Ααααααχαχαχαχαχαχα !!!! Γι αυτό σ΄αγαπώ βρε θεία-και όχι μόνο! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλώνω ...θαυμαστής σας!!! Θα τολμήσω να σας προτείνω εκπομπή στη πρωϊνή ζώνη του Radio!!!
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @incontinentia: ναι, ναι, ο Τσαρλς σε ντουετάκι με τον τρισμέγιστο Νικ Καρβέλα! Το φαντάζεσαι να τραγουδούν το σουξεδάκι "Τσαρλς, Τσαρλς, Τσαρλς, έλα δω γιαβάς γιαβάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, σας μερσί για τα καλά σας λόγια. Εάν μου κάνετε την τιμή να αναλάβω την πρωινή ζώνη, είναι σίγουρο ότι πριν το καταλάβετε θα πέσετε θύμα λιντσαρίσματος από το κοινό του ραδιοφωνικού σας σταθμού. Διότι ποιος θα αντέξει πρωί πρωί με την αυγούλα 3ωρο σφυροκόπημα με ηλεκτρονικά πριονοειδή ντάπα ντούπα και ενδιάμεσα μουσικά διαλείμματα διανθισμένα με nu metal;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Που να πέσεις στον Έρωτα του(Καρόλου)και να μη σε θέλει",είναι ο Κάρολας.
    Άσε που πρέπει να είναι υπερτασικός ή αλκοόλας.
    Κοιτα μάγουλο το τζόβενο....
    Όσο για την Κα Μαλέα πολυ στεναχωρήθηκα,και αν είναι να γινει πορεία να με καλέσετε και μένα.
    Όχι κύριε paparatsi μου δε μπορεις να στερείς τη χαρά της μάνας να λερώσει το τακούνι της Manolo Blahnik στην άμμουδα της παιδικής χαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή