Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Ψοφcat; Βας ιστ ντας;



Με τον Νίκο Δήμου παθαίνω ό,τι με το έντεχνο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: βαριέμαι αφόρητα. Nothing personal που θα έλεγαν κι οι αγγλοσάξωνες φίλοι μας, απλά συμβαίνει. Από την άλλη είμαι σίγουρη ότι κι ο Ν.Δ. θα έβρισκε το πασταφλωρομπλόγκ σαχλό, βαρετό και άνευ επιπέδου. Πείτε το χάσμα γενεών, αισθητικής ή αντίληψης. Πείτε το διαφορά φάσης ή όπως αλλιώς θέλετε. Παρόλα αυτά συμπαθώ πολύ τις γάτες του Ν.Δ. Κι είμαι επίσης σίγουρη ότι κι εκείνος θα συμπαθούσε το Ντέμη και τους υπόλοιπους τετράποδους σίφουνες που κατοικοεδρεύουν στην αυλή μας.
Πού θέλω να καταλήξω; Σε μια νέα μπλογκική ανακάλυψη που ακούει στο όνομα ψοφcat και η οποία έρχεται να αποδομήσει το δημοφιλές doncat του Νίκου Δήμου, δημοσιεύοντας παράλληλα τα σχόλια που συχνά σβήνει ο ΝΔ από το doncat.
Εσείς διαβάζετε τον Νίκο Δήμου;

25 σχόλια:

  1. Τον έχω διαβάσει μερικές φορές, στην αρχή που ξεκίνησα το μπλόγκινγκ. Πρέπει να έχω να τον διαβάσω πάνω από ένα χρόνο τώρα. Δεν είναι για μένα το μπλογκ του. Γούστα είναι αυτά.
    Πάω να δω τι είναι το Ψοφκατ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάααααααααααα
    ντεν ντον τσέρω τον κύριο μαγδάμ ...
    (βασικά ξέρω αλλά ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια φορά που μπήκα και αμέσως βγήκα! Δεν μπορώ αυτούς που έχουν άποψη για όλα, από τεχνολογία μέχρι αρχαιολογία, πολιτική, φιλοσοφία, φωτογραφία, θρησκεία κλπ (μέχρι και tester σε προιόντα στο RAM τον θυμάμαι), και τους συναντώ να αρθρογραφούν στα πιο απίθανα περιοδικά ως ειδικοί!

    Πάω και εγώ για ψοφcat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν πρωτοδιάβασα το άρθρο του 'Ε' της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας περίπου τον Απρίλιο του 2006, μπήκα αμέσως σε δύο blogs : του Νίκου Δήμου και του Pascal.
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει blogger που να μην έχει περάσει από το blog του Νίκου Δήμου τον πρώτο καιρό της μπλογκοθητείας όπου ως γνωστόν είναι και ψάρακας.
    Κακός χαμός σε αυτό το blog , τα σχόλια άπειρα, δεν καταλάβαινα αν του άρεσε ή δεν του άρεσε αυτό, όπως και δεν καταλάβαινα το point του σχολιασμού άνευ απαντήσεως από τον "ιδιοκτήτη" του μπλογκ..
    Αδυνατούσα να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα, διάβασα και παρεξηγήσεις μεταξύ των τακτικών θαμώνων που δεν καταλαβα πότε και πώς τους προέκυψαν και την έκανα για άλλες παραλίες πράγμα που αποδείχτηκε σωστό..
    μια κι όπως κατάλαβα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο μου έβγαινε μια αφ' υψηλού ξινίλα και υπερ-τελειότητα/ αρτιότητα , πράγμα που δεν αντέχω..
    Τώρα πια αγνοώ αν ακόμα υπάρχει το μπλογκ του. Θα πάω να δω το ψοφκατ και εγώ από περιέργεια και μόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A, μια και αναφέρθηκε το έντεχνο, ο Χαρούλης ποιος είναι βρε παιδιά;
    Έντεχνο βέβαια ακούω μόνο δεμένη χειροπόδαρα αλλά επειδή άκουσα το όνομα ρωτώ από περιέργεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα μαζί του, εε;
    Πφφφ! Υπάρχει πιο παρακμιακός τύπος που να θεωρεί εαυτον αυθεντία;
    (ΟΚ, δεν εννοώ τον Μητσοτάκαρο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @3parties: ναι, όπως το λες, γούστα είναι αυτά. απλά με εντυπωσιάζει το πόσος κόσμος έχει αυτά τα γούστα.

    @balidor: εντάξει μεσιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @radio marconi: αφορμή για αυτό το ποστ ήταν ένα άρθρο του στη Lifo για τον πρύτανη του Παντείου.

    @zaphod: ΟΧΙ;;; Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @so_far: όντως, όλοι περάσαμε από εκει στις αρχές της μπλογκοθητείας μας. Οσο για το έντεχνο, αγνοώ ποιος είναι ο ... μαέστρος Χαρούλης. Εντεχνο ακούω μόνο αν μπω σε κανέναν ταξιτζή... οπότε έχω χάσει επεισόδια.

    @άννα: μόνο ένας και δύο; άνοιξε την τηλεόραση να δεις ένα σωρό ξερόλες μαϊντανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν προκειται να συμμετεχω σε μια τετοια συζητηση ..


    με τον Χατζηγιαννη παθαινω ακριβως το ιδιο ειδικα οταν ειμαι στην αναμονη στη Βονταφον
    αλλα δεν θεωρω κανεναν μπλοκερ θεσμο



    πολυ απλα οποιος δεν μου κανει δεν παω..

    οι μερες μας Παστα Φλωρα ειναι φορτωμενες με τοση εμπαθεια ..
    δεν την αντεχω κι εδω

    σορυ αν δεν ακολουθω το ρευμα αλλα λογω συμπαθειας δεν θα ηθελα να υποκριθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμενα δε μου αρεσε το μπλογκ του, το εβρισκα βαρετο, αλλα αυτα που ελεγε ειχαν καποιο νοημα, ηταν πολλες φορες σωστα και ο λογος του ειχε ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ βαριέμαι. Δεν τον μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια φορά είδα το μπλογκ του και δε βρήκα γιατί να με ενδιαφέρει. apparently θεωρείται κάτι ανάμεσα σε φιλόσοφο-guru και rocket scientist για τους απανταχού "κουλτουριάρηδες", ψαγμένους ή κοινωνιολόγους. creepy. then again, some people might be into that kind of stuff.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aκούν έντεχνο οι ταξιτζήδες;
    Εϊναι και πρωί και απορώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @talisker: δεν νομίζω ότι είναι εμπάθεια να λες ότι βαριέσαι κάποιον. Βαρετό βρίσκω και τον Μπετόβεν, ας πούμε, όπως και διάφορους -εξαιρετικούς κατά γενική ομολογία- τροβαδούρους του έντεχνου. Απλά τα πάντα είναι θέμα γούστου, όπως είπαμε και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @anisixos: ακριβώς, όλα παίζονται στο αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.

    @raz: Απλά προσπαθώ να καταλάβω τόσο καιρό τι αρέσει στον κόσμο τόσο πολύ. Είμαι περίεργος τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @so_far: και όχι μόνο έντεχνο αλλά και τρίτο πρόγραμμα! Ο πιο ωραίος τύπος ήταν ένας ραδιοταξιτζής γύρω στα 40 ο οποίος άκουγε tecno και μάλιστα ισραηλίτικο! αυτό δεν ήταν ταξί, αλλά πάρτυ στα Οινόφυτα. Φυσικά κάθε φορά που καλούσα ραδιοταξί ευχόμουν να έρθει αυτή η μυθική μορφή. Και πρέπει να ήμουν ο μοναδικός επιβάτης που του είχα πει να το δυναμώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοιτα τωρα συμπτωση, ειναι το πρωτο μπλογκ που επισκεφτηκα πριν εναμισυ χρονο περιπου, και μεσα στο μυαλο μου ειχεδημιουργηθει η εντυπωση οτι ολα τα μπλογκς ετσι ειναι ..και αναρωτιομουνα.. γουατ'ς δε μπιγκ ντηαλ με τα μπλογκς πια.
    Απο την αλλη μερια ομως δε θα επισκεπτομαι και το ψοφε μαλλον κατι θα τον πειραξε πολυ για να αντιδρασει ετσι, ειμαι της αποψης οτι παω εκει που ξαεδινω, που ταυτιζομαι εστω και λιγο, εκει που μαθαινω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Μόλις τελειώσω τας ιατρικάς μου ενασχολήσις υπόσχομαι να επισκευτθώ το θεάρεστον τουτο ιστολόγιον, καθώς η επικοινωνίαν μας με τον κύριον Δήμου εστάθη αδύνατη λόγω μιας παραλλογης άρνησης του ιδιοκτήτη να αναρτήσει σχολιαν μου.

    Πρεπηνα μπή ενα(1) τέλος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκδίκηση είναι μπλόγκ που διαβάζεται κρύο!
    Εκδίκηση είναι μπλόγκ που διαβάζεται κρύο!
    Εκδίκηση είναι μπλόγκ που διαβάζεται κρύο!
    ...Κροοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @δεσποινάριον: στον ανθηρότατο κήπο των μπλογκς φυτρώνουν κάθε λογής άνθη: πολύχρωμα, βαρετά, εριστικά, εκπαιδευτικά, εξομολογητικά, ρομαντικά, εικονοκλαστικά και ούτω καθεξής. Εξού και η ομορφιά του κήπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @δρ. Φλάντζας: αξιολογότατε δόκτωρ, είναι προφανές ότι σκοτεινά κέντρα έχουν θέσει ως στόχο τη φίμωσιν υμών και του κόμματός σας. Η λογοκρισία δεν θα περάσει!

    @κος λεό: αγαπητό πτηνό, πάντα σιβυλλικό στις δηλώσεις σας. Θα το ψάξω το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιος ειναι ο Νικος Δημου; Εχει καμια σχεση με τον Διμουτσο του βαζελου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @αδιάβροχοι: δεν γνωρίζω εάν έχει σχέση με τον Βάζελο, είμαι όμως σίγουρη ότι μπορεί να σας κάνει ολόκληρη 15τομη ανάλυση περί των προθέσεων του Τζίγγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή