Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Μεγάλο πακέτο το Eject



Mετά το πακέτο που φάγαμε στο Eject, όπου όπως ίσως ξέρετε διακόπηκε η συναυλία, οι Beastie Boys έφυγαν άρον-άρον, οι Underworld δεν βγήκαν καν κι εμείς παραλίγο να καούμε ζωντανοί από τους μπαχαλάκηδες που έβαλαν φωτιά στο σύμπαν, ήμασταν σε μια άλφα κατάσταση σοκ. Δεν ήταν τα 60 ευρώ και το γαμώτο, ούτε η τσαντίλα με τους διοργανωτές που είχαν 500 άτομα να τσεκάρουν τα εισιτήρια, αλλά στις δύσκολες την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά και ένας φριχτός βήχας από τις αναθυμιάσεις και τον καπνό που επιδείνωσαν το άσθμα της θείας Πασταφλώρας και την έκαναν να φοβηθεί μην πάθει κάποια από αυτές τις φοβερές και τρομερές κρίσεις. Ευτυχώς η κρίση δεν ήρθε, και μετά από αρκετή ώρα βρεθήκαμε μια χαρούμενη παρέα στο Γκάζι: ρίξαμε τρελούς χορούς στη μέση του δρόμου, το κέφι συνεχίστηκε με italo disco και η βραδιά έκλεισε σε ένα χαρούμενο μπαρ στην οδό Βουλής ονόματι 7 Jockers. Ήταν μια πάρα πολύ επεισοδιακή νύχτα και κανονικά θα έπρεπε να χτυπάμε το κεφάλι μας στο τοίχο για τα όσα έγιναν στο Eject και την τρομάρα που περάσαμε, αλλά επειδή τελικά είμαστε αισιόδοξοι τύποι, κρατάμε τα καλά και πίνουμε στην υγειά των Underworld με την ελπίδα τα όσα έγιναν στο φεστιβάλ να μην επαναληφθούν ποτέ πια.

*η φωτό είναι ευγενές δάνειο από το avopolis

12 σχόλια:

  1. πασταφλορ ντάρλινγκ, τον καπνό και τα καμένα (κάτσε, ένα αμάξι και κάτι κάδοι άρπαξαν κι αυτά σχετικά μακριά απ τον κόσμο. έκαψαν και τίποτα άλλο;) περίμενες για ν' αρχίσεις να βήχεις; εμείς αποκτήσαμε άσθμα από τη σκόνη πριν καν γίνει το ντου.

    ένιγουέη έχω αποτυπώσει κι εγώ την εμπειρία μου και θα ήθελαν την άποψή σου σχετικά με ΤΗΝ μπάντα της χτεσινής συναυλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @razz: όπως σου έγραψα δεν ήταν μόνο αυτά που κάηκαν, αλλά τρία αυτοκίνητα και πολλά stands. τα μούτρα κρέας δεν τα έκαναν μόνο στους διοργανωτές αλλά και σε όλους εμάς που τα σκάσαμε για να φύγουμε κακήν - κακώς. Και σόρι, αλλά εμένα μου βγήκε η ψυχή στο κουπί για αυτά τα 60 ευρώ, τα οποία στην τελική δεν μου περισσεύανε. Τα ίδια λέει κανονίζονται και για τη Μαλακάσα. Ευχαριστώ πολύ, αλλά για μένα τέρμα οι συναυλίες φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pastaflora έχεις όντως χίλια δίκια γιατί δεν είμαστε άξιοι ούτε ένα live της προκοπής να διοργανώσουμε (ή έστω απλά να παρακολουθήσουμε..)Α και ναι πρέπει να σταθούμε κάποια στιγμή και στις τιμές των εισιτηρίων γιατί με 19 χιλιάρικα δραχμές κάποτε, θα περίμενες αν όχι να γίνεις μέτοχος του Ροδον club, τουλάχιστον να παρακολουθήσεις 5 συναυλίες...(και δεν πάνε και τόοοσα χρόνια από τότε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά που δεν πάθατε και τίποτα... (Ξέρεις, όπως στο ανέκδοτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς ίχνος ντροπής δηλώνω ευθαρσώς: "Who cares about underwolrd anyway?"
    Είναι σαν να πας σε συναυλία των Rolling Stones και να λυπηθείς γιατί δεν εμφανίστηκαν ποτέ οι "Jimmy Cock & the spontaneous ejaculation". Ε, όχι!
    Ένα-δυο τραγουδάκια ακόμα από beastie θέλαμε και είχαμε κλείσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola kala ta les...
    mhn ginesai kai sy FREE-PRESS (aka LIFO klp) kai diafhmizeis ta liga kala barakia ths A8hnas ;))

    meta sevasmou
    iQfish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ντάτα μπέης: είμαστε καφρίλιονς σε όλα τα επίπεδα. Και στο θέμα των απαράδεκτα ακριβών εισιτηρίων, αλλά και στη λογική του "τα σπάω όλα". Το πρόβλημα είναι ότι πολλές συναυλίες διοργανώνονται στη λογική της αρπαχτής και οι τύποι πάνε να βγάλουν όλα τα λεφτά της χρονιάς με ένα-δυο συγκροτήματα. Ε, δεν λέει...

    @3parties: μόνο μια απλή δύσπνοια (κοίτα τι σου είναι ο νόμος του Μέρφυ: ήταν από τις λίγες φορές που δεν είχα μαζί μου Aerolin)

    @mujahedin: λατρεμένε μπουρλοτιέρη, θα με κάνετε κι εμένα μπουρλοτιέρισσα τώρα καθότι οι Underworld ήταν ο βασικός λόγος που πήρα εισιτήριο. Τεσπα, το προσπερνάω και δηλώνω ότι χάρηκα πολύ που σας συναπάντησα ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό (έστω κι αν κυκλοφορούσατε χωρίς το βαρύ οπλισμό σας). Πάντως ένα Sabotage κι εγώ το περίμενα στο τέλος. Παλιοκατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @IQfish: δεν νομίζω ότι είναι κακό όταν πας κάπου που περνάς καλά να το ρίχνεις σύρμα και στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή φίλη Πασταφλώρα,

    Σας θαυμάζω που δεν χάνετε το κέφι σας παρά τας αντιξοότητες.

    Δεν θέλω να σκέπτομαι τί θα είχα κάμει στη θέση σας,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τζίζους!

    που ζω και τα μαθαίνω όλα με διαφορά φάσης?

    αργυρένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @madame sousou: chere dame, είμαι σίγουρη ότι ως μια κυρία της καλής κοινωνίας θα αναζητούσατε το πλησιέστερο μπαρ όπου θα παραγγέλνατε ένα Martini shaken, not stirred.

    @chained: δεν βαριέστε, νο νιους γκουντ νιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή