Τρίτη 15 Μαΐου 2007

H σαβούρα



Ήταν μια μεγαλειώδης σαβούρα! Την οποία ακολούθησε μια αρκούντως θεαματική προσγείωση. Ο απολογισμός: ένα χτυπημένο γόνατο, ένα παρολίγον σακατεμένο χέρι, μια πονεμένη πλάτη, ένας ματωμένος αγκώνας: Η Πασταφλώρα στο Μαγικό Κόσμο των Διαλυμμένων Αθηναϊκών Πεζοδρομίων.
Σοκ και Δέος. Κι έτσι πέρασε μια ολόκληρη συναρπαστική μέρα στο κρεβάτι συντροφιά με παυσίπονα, γάζες, μπεταντίν και την Πασταφλώρα να βογγά και να βρίζει. Γιατί αυτή δεν είναι πόλη, αλλά το Γκουαντάναμο των πεζών...

12 σχόλια:

  1. Μη λες κουβέντα φιλενάδα! Αν το πάρουν χαμπάρι θα σε βάλουν να πληρώσεις και το πεζοδρόμιο!
    Υ.Γ.: Ούτε ένα καλορίζικο δεν πρόλαβα να σου γράψω στο προηγούμενό σου ποστ. Πάρε δύο και τρία καλορίζικα έστω και καθυστερημένα. Όλα να σας πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο μια και δυο φορές μου χει συμβεί;σε νιώθω απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α,τετάρτες έχω κι εγώ μάθημα,στις 7.θα κατέβω να σε ψάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω; Τα μάτια σου δεκατέσσερα πρέπει να έχεις όταν περπατάς στο δρόμο, γιατί δεν ξέρεις από πού θα σού ΄ρθει. Από αυτοκίνητο; Μηχανάκι; Πεζοδρόμιο; Λοιπές λακκούβες; Ιπτάμενες σακούλες σκουπιδιών;
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευκαιρία να διαβάσεις ποπάϋ, τιραμόλα, σεραφίνο κ.α. σπουδαία πνευματικά έργα. Μην παραπονιέσαι. Αφού δεν έσπασες τίποτα καλά είναι. (σου μιλάει ο άρχων των καταγμάτων τώρα). Κάνε υπομονή και χτύπα και κανένα τσίπουρο. Βοηθά! (ή ζήτα την επιστημονική βοήθεια του δόκτορος Φλάντζα).

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μοτοσακός: μόνο το πεζοδρόμιο; Την Αττική Οδό ολόκληρη οι παλιο##$@#$$*&&&... Μούτσας γράσιας για τις ευχές...

    @cherryfairy: αχ, καλό μου. τι τραβάμε κι εμείς οι πεζοί! όσο για τις τετάρτες, τα μαθήματα τα τελείωσα τα χριστούγεννα. κρίμα, αν το ήξερα τότε θα τρώγαμε μαζί σοκολάτες στην καντίνα!

    @divine mitsakos: πολύ σ' ευχαριστώ!

    @3parties: τους εξωγήινους; πού τους βάζεις; μόνο αυτοί λείπουν από την ειδυλλιακή μας πόλη. Για δες παρακάτω, ανέβασα τις φωτό με τα "αριστουργήματα". ;-)

    @mujahedin: διάβασα όλες τις προηγούμενες εκδόσεις της Καθημερινής της Κυριακής, μέχρι και την πασχαλινή!!! Και ναι, πώς δεν το σκέφτηκα! πρέπει αμέσως να πάω μια βόλτα από του Δρ. Φλάντζα για ιατρικές συμβουλές. (για τις μπύρες την άλλη βδομάδα, ας όψεται το ατύχημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα καλά ωρε;
    ΤΙ σου φταίνε τα πεζοδρόμια και τα χαλάς εεεεεε;;;
    εεεεεεε ;;;;


    αντε και σιδερένια ωσαν τον Ρόμποκοπ,
    μπζζζζζ γκαπ, ντουπ ντουπ γκζζζζζζ ...
    ΜΠΑΜ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περαστικά κορίτσι!\

    (και όπως το λέω εγώ... σαβούρδα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ο Δήμος Αθηναίων και μόνο αυτός σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τρομερές εμπειρίες! Κάνει τον καθημερινό σας περίπατο σε μία συναρπαστική εμπειρία γεμάτη σασπένς, αδρεναλίνη και αγωνία! Ακόμα και ο δρόμος προς τη δουλειά γίνεται μια συγκλονιστική περιπέτεια που σας εξάπτει και σας φέρνει σε εγρήγορση!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περαστικά!!!

    Υ.Γ.: Και εγώ σαβούρΔα το ξέρω...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @balidor: μα είδες, τι έκανα στο καημένο το πεζοδρόμιο; Κανονική πεζοδρομιακή σαμποτέρ έγινα!

    @desposini: το ξέρω και ως σαβούρδα το ξέρω, αλλά μου κάνει πιο ποιητικό το σαβούρα. ευχαριστώ για τις ευχές!

    @throgos: ω, ναι ήταν μια ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ εμπειρία. τη συστήνω ανεπιφύλακτα στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

    @zaphod: μερσί! είπαμε το σαβούρα είναι μακράν πιο ποιητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή