Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Σσσς, μας βλέπουν!



Το έμαθα χτες. Όχι πως δεν το περίμενα, αλλά μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ. Οι τσάρκες της Πασταφλώρας στον blogger, στη γιάφκα του Μουτζαχεντίν, στο ιατρείο του Δρ. Φλάντζα, στο ρετιρέ της Μαντάμ Σουσού και στα λοιπά φιλόξενα ιστοκάλυβα παρακολουθούνται. Και η αναφορά πάει σούμπιτη στους προϊσταμένους που γνωρίζουν πλέον από πρώτο χέρι ποια μαγαζιά επισκέφθηκε η Πασταφλώρα, πόσο έκατσε, πόσους καφέδες ήπιε.
Μόλις το έμαθα η πρώτη μου αντίδραση ήταν να κάνω μια ηρωική είσοδο στο site της Ναυτεμπορικής. Σειρά είχε το meteo και το weather com, πάντα ο καιρός σώζει καταστάσεις. Σήμερα συνέχισα με ακόμα πιο σπλάτερ σελίδες: της Βουλής, του ΙΚΑ, της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ πια να απαντάω στα σχόλιά σας πριν τις 6 το απόγευμα κι από χτες παίρνω πλέον επιπλέον μπλογκοδουλειά για το σπίτι. Μπορούμε όμως μαζί να φτιάξουμε μια ωραία πλέι λιστ με τα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» site της ημέρας. Στα οποία η Πασταφλώρα θα κάνει καθημερινά κλικ και όταν θα φτάνει η αναφορά στους από πάνω θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Και κάποιοι θα αναρωτιούνται "μα τι δουλειά έχει ετούτη εδώ πάλι στη σελίδα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Χειριστών Ιπταμένων Δίσκων ο Αρταξέρξης";

17 σχόλια:

  1. μα κι εσύ δεν το είχες φανταστεί;
    πες μου μια γαλέρα που τα έχοντα ίντερνετ πισιά της are not monitored...

    τέσπα. σου συστήνω να επισκέπτεσαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον Χάροντα (θα τον βρεις στο http://e-e-e.gr) και τους λοιπούς διαγαλαξιακούς φίλους του. μιλάμε για σελίδες-εγκεφαλικές άμβλωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες αυτό
    και κάνε κλικ πάνω δεξιά εκεί που γράφει βλέπει το αφεντικό :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Chere Pastaflora,

    Αρχικώς, αν είσαι τόσο καιρό στο δίκτυο και δεν γνώριζες ότι ΓΕΝΙΚΩΣ σε παρακολουθούν, είσαι πολύ αφελής. (με την καλή έννοια, την παιδική!)

    Εμάς μας παρακολουθούν κυρίως τα ΜΕΓΑΛΑ αφεντικά (υπερπόντια). Παρόλο που απαγορεύεται γενικώς, κυριαρχεί μια "τρομοκρατία" τύπου "Μη νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι κάνετε, ασχέτως αν το ανεχόμαστε!".

    Έχω να σου προτείνω το ULTIMATE σάιτ που θα σου λύσει το καθημερινό τσαρκο-πρόβλημα (δεν είναι spam):

    http://www.stumbleupon.com

    Κάνε μια εγκατάσταση στο πισί σου και θα χορτάσεις να τρακάρεις άσχετες σελίδες! Μάλιστα μπορείς να το ρυθμίσεις να σε οδηγεί ανάλογα με τα γούστα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @razz: υποσυνείδητα ναι. αλλά ξέρεις τώρα είναι σαν τα μικρά παιδιά και τον Άγιο Βασίλη. Αρνείσαι να πιστέψεις κάτι κι ας βγάζει μάτι...
    όσο για το μυθικό σάιτ που μου έστειλες έχω κάνει PHD πάνω στο φαινόμενο Ωρίων Δ. Λες πίσω από τις παρακολουθήσεις να βρίσκεται η στοά Χονγκ;;;

    @nosyparker: μούμπλε, μούμπλε, πολύ ωραίο καμουφλάζ... τώρα που το σκέφτομαι λέω να ζητήσω τη βοήθεια του κύρου γρανάζη. Δεν μπορεί, κάποιο παρανοϊκό γκατζετάκι για διαδικτυακό ανονιμάιζ θα έχει φτιάξει. (σύνελθε πασταφλώρα, η ζωή δεν είναι κόμιξ, κι αν είναι εσύ δεν είσαι ο Φάντομ Ντακ!)

    @άννα: είπαμε, πάσχω από το σύνδρομο του αγιου βασίλη! δεν συμφωνείς όμως ότι θα πρέπει να μπερδέψουμε και λίγο τους από πάνω; πολύ καλό το σάιτ, δυστυχώς όμως στη δουλειά δεν μας επιτρέπουν να κατεβάζουμε προγράμματα ... γκαντεμιά!

    @μαύρος γάτος: γιατρέ μου, γουέλκαμ! μια ρακή ψημένη στην υγειά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.baboulas.gr/menu.html
    μακριά από μας, αλλά σουπερ σχεδιασμένο...χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θαρρώ πως σε αυτές τις περιπτώσεις ένα παλιό καλό ogrish.com θα έλυνε το πρόβλημα, αφού θα σε έπαιρναν για ψυχοπαθή και γενικότερα θα απέφευγαν ακόμα και να σου μιλούν. Δυστυχώς όμως αφού δεν υπάρχει πια (και ο αντικαταστάτης liveleak.com είναι γενικά φλώρικο), οι λύσεις που σου απομένουν είναι:
    α. δεν ξανασερφάρεις από τη δουλειά.
    β. τους γράφεις κανονικά, και συνεχίζεις στους ίδιους ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ τι καλά! Τώρα θα μπαίνω κάθε πρωί και θα σε κοροϊδεύω κι εσύ δεν θα μπορείς να απαντήσει μέχρι τις 6! Χεχε!
    Υ.Γ.1: Να σου πω -ελέγχονται οι σελίδες που πας κατευθείαν, ελέγχεται και το google; Δηλαδή, αν δώσεις το όνομα του μπλογκ σου, ή κάτι χαρακτηριστικό (για να μην βγαίνεις πρώτο αποτέλεσμα), και πας μέσω γούγλιου πορθμού -σε βρίσκουν;
    Υ.Γ.2: Δεν πρόλαβα ούτε τηλέφωνο να σε πάρω -έχω κάτι εργασιακές ανακατατάξεις και τρέχω σα μπαλάκι του πινγκ πινκ (όχι, πονγκ δεν κάνω -για να καταλάβεις πόσο τρέχω δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε θα σχολιάσω το συγκεκριμένο post. Εμείς εδώ ζούμε ακόμα στην παλαιολιθική εποχή, δε νομίζω το αφεντικό να κάθεται και να κοιτάζει τι βλέπουμε στο ίντερνετ.
    Για άλλο ήθελα να σε ενημερώσω και στο λέω εδώ επειδή είμαι σίγουρος ότι θα το προσέξεις!
    Είμαι μέσα για τη γιαπωνέζικη βραδιά στην Αίγλη και μάλιστα να σου επισημάνω ότι είναι 35 ευρώ η είσοδος, όχι 45. Αν ίσχυε το δεύτερο, μάλλον θα πήγαινες μόνη σου...
    Επίσης, δύο μέρες πριν (30/5) έχουν τζαμπέ συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά η Τάνια Τσανακλίδου και ο Μιχάλης Δέλτα... Εγώ θα πάω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δοκίμασε σερφάρισμα σε site με λοιμώδη και ευκόλως μεταδιδόμενα νοσήματα. Παλιό κόλπο που πιάνει πάντα.
    Καλό σου τριήμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Πασταφλώρα,

    Αν θέλετε απλώς να την ειπείτε στους ματάκηδες, ανατρέχτε σε διευθύνσεις για τεστ άη κιού. Άμα θεωρούν εαυτούς τόσο έξυπνους ώστε να σας ηλέγχουν, καιρός να λάβουν ένα γερό ράπισμα περί της ευφυίας των.

    Αν θέλετε απλώς αύξηση, ημπορείτε να αρχίσετε να σερφάρετε στα τιμολόγια της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ.

    Η γιαγιά ήφερε εξαίρετα τρίγωνα εκ συμπρωτευούσης. Ελάτε μετά τις 6 για κέρασμα,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @bitch girl: ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ σάιτ! που να δεις χαρές που έκανε ο αγαπημένος θείος πλούτων (η χαρά του σουρεάλ επικήδειου) όταν του μίλησα γι' αυτό. "Παιδί μου τώρα οι νεκροί έχουν το δικό τους άνθρωπο..." και διάφορα τέτοια πεισιθανάτια μπλαμπλα...

    @sportgay: αγαπητέ άγνωστε, μα τόσο χαρντκόρ πια! μας στέλνει κατευθείαν στο για "περάστε από το λογιστήριο μαντάμ" (ευσεβής πόθος, αλλά ας φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το απεχθές πλεούμενο!)

    @mujahedin: γι' αυτό σας αγαπώ μπουρλοτιέρη μου! είστε πάντα τόσο επαναστατικός, τόσο ανατρεπτικός... Κανονίστε την επόμενη συνάντηση για μπύρες! πολύ χάρηκα την τελευταία έξοδό μας εκεί δίπλα στο ρέμα.

    @μοτοσακός: βρε παλιόπαιδο, θα σου τραβήξω το αυτάκι! δεν ξέρω τι παίζει στον γκουγκλη, αλλά θα προσπαθήσω να μάθω. Κάτι ψυχανεμίσηκα για τα επαγγελματικά σου. Αναμένω αγωνιωδώς εξελίξεις.

    @agroblog: ε, ναι, ο αγροτικός τομέας έχει ένα άλφα έλλειμμα επικοινωνίας. (χα, χα, αγκρίκολα χιούμορ!) είμασατε μέσα για την ηλεκτρονική ιαπωνική βραδιά. Θα ξεπατωθούμε στους χοροί! Watanabe rules! Θα τηλεφωνηθούμε από Τρίτη. Domo arigato, βρε!

    @νερίνα: καταπληκτική πρόταση! ωχρά σπειροχαίτη, κτλ κτλ. Ο τρόμος στην επιχείρησή σας...

    @madame sousou: chere dame, από προχτές εισέρχομαι καθημερινώς εις την σελίδαν του ΟΑΕΔ και του ΚΕΠΕΑ στις ενότητες "επίδομα ανεργίας". Φρονώ ότι η επιλογή αυτή τους έχει αρκούντως θορυβήσει.
    Τα τρίγωνα συνοδεύονται από σάντουιτς με καλαμάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Epitelous giati me afta ta internet pos ta lete hathike o pragmatikos skopos tou anthropou pou einai na douleuei san skili apo to proi mehri to vradi. Ego se karfosa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @kafouroutsos: αχά, το είχα φανταστεί ότι υπήρχε ένας σκοτεινός δάκτυλος σ' αυτή την ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμάν! Μπλογκουπερωρίες που δεν πληρώνονται κιόλας; Ωχ...
    (Καλή η ιδέα του Μοτοσακό ε; Χιχι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @juanita: οι μπλογκοϋπηρωρίες είναι πάντα καλοδεχούμενες. Οι κανονικές υπερωρίες ΠΟΤΕ! αν και όπου να'ναι σταματάνε κι αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή