Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007

Όταν ο Λούκυ Λουκ έγινε πράκτορας της CIA


Σινεφίλοι και σινεφίλες,

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο των κόμιξ και του κινηματογράφου, όπου άπαντες, σύμφωνα με το γνωστό χολερικό κινηματογραφικό κριτικό, έχουν τεθεί στις υπηρεσίες της προπαγάνδας της χώρας του Μάικλ Τζάκσον και των Κεντάκι Φράιντ Τσίκεν. Τολμάμε λοιπόν να σας αποκαλύψουμε ότι ο Λούκυ Λουκ στην πραγματικότητα είναι πράκτορας της CIA, o οποίος χρόνια τώρα, μεταμφιεσμένος σε έναν φτωχό και μόνο κάου μπόι κυνηγά ανελέητα ομάδα σιιτών μουσουλμάνων που ακούει στο όνομα Ντάλτον. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς εξίσου σκοτεινός είναι ο ρόλος του Αστερίξ: το μικρό γαλατικό χωριό συμβολίζει τη χώρα του Μπους, το μοναδικό ελεύθερο θύλακα που ανθίστανται στην επέλαση του ρωμαϊκού, δηλαδή ισλαμικού, Ιμπέριουμ. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για το Σνούπι, όμως ας βάλουμε ένα τέλος εδώ γιατί κι οι τοίχοι έχουν αυτιά και δεν λέει να εκτεθούμε άλλο.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω τερατώδη δεν συμβαίνει, όμως σύμφωνα με το χολερικό κινηματογραφικό κριτικό που μας αποκαλεί λίγο ως πολύ «χαϊβάνια» όσους είδαμε ή θα δούμε τους 300, η ταινία δεν απηχεί τίποτε άλλο παρά την προπαγάνδα των ΗΠΑ. Μια μικρή λεπτομέρεια που του ξέφυγε βέβαια είναι ότι μιλάμε για την κινηματογραφική μεταφορά ενός απλού ΚΟΜΙΚ, αλλά τι να κάθεσαι και να εξηγείς τώρα σε έναν τύπο που θα ήταν πρόθυμος να καταγγείλει ακόμα και τη Χιονάτη με τους εφτά νάνους ως φονιάδες των λαών…

10 σχόλια:

  1. φονιάδες των λαών εφτανανοχιονάτοι ένα πράμα ε; χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του, κακιά Πασταφλώρα, γιατί τον συμπαθώ: Πρώτον, είναι ΑΕΚτζής. Δεύτερον, έχει πολύ ωραίο προφίλ όταν γελάει σαν να φτύνει πικραμύγδαλο (δες σχετικά τη φωτό του στο οπισθόφυλλο καθημερινής απογευματινής εφημερίδας). Τρίτον, με τον χολερικό του τρόπο βγάζει το παντεσπάνι του χρόνια τώρα. Αυτός φταίει αν τα "χαϊβάνια" τον διαβάζουν ακόμα; Τέταρτον, είναι ΑΕΚτζής (το ξανάπαμε, αλλά θέλουμε να το τονίσουμε κ. Πρόεδρε...) Και πέμπτον, δείτε την ταινία και άστε τον - αυτόν μόνον - να φυλάει Θερμοπύλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμ δε θα παω να το δω το "300" ο κόσμος να χαλάσει...
    Ουτε τζάμπα DVD να μου το δώσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε μια προσκλησούλα εις το βλόγιόν μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @έρωτας: στην προκειμένη περίπτωση φονιάδες του σινεμά!

    @τσεμπέρι: δεν πάει να είναι και Αγιάξ Ταύρου! ένας φίλος σκηνοθέτης μου έλεγε ότι στα φεστιβάλ κινηματογράφου δεν τον πλησιάζει ψυχή. γιατί άραγε;

    @νανά: κατανοητό! εμείς όμως είμαστε λίγο άρρωστοι κομιξάδες οπότε το ντου θα το κάνουμε!

    @confused: Yes, I do! και πολύ σ' ευχαριστώ. αρχίζω να ετοιμάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε ξέρω για τι ακριβώς ομιλείτε συντρόφισσα. Εάν πάντως είδατε την ταινία, ήταν όντως τριακόσιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι κανείς εδώ? που είσαι ?
    είσαι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας έχουνε πράγματι καταντήσει αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @masterblaster: φίλτατε, δεν το έχω καταφέρει ακόμα. οι οικιακές εργασίες γαρ...

    @τσίουμπιου: έχω φάει φρίκη στη δουλειά και δεν έχω σηκώσει κεφάλι αυτές τις μέρες. ευελπιστώ να επανέλθω δριμύτερη.

    @3parties: ναι, πίσω από το οτιδήποτε βρίσκεται και ένας κακός που θέλει να υποτάξει τις συνειδήσεις του κόσμου. Ουφ, τι βαρετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουμπαρα εχω βαρεθει πια να ασχολουμε με αμερικανιακια σοβαρα με κουρασαν ....δεν παν να γα........... .το γενηκο συμπερασμα ειναι οτι θα ειναι ανιστορητοι και απολητηστοι εις των αιωνα των απαντα.

    αλλο με ανυσηχη σχετικα με το βιβλιο ιστοριας και το ρεπορταζ του ΤΣΗΜΑ οπου ενας πιτσηρηκας αναφερει οτι σε αυτο το βιβλιο εμαθε οτι "οι ελληνες δεν ηξεραν οτι ηταν καν ελληνες , ουτε οτι κατηκουσαν στην ελλαδα και οταν το ανακαλυψαν μεσω του διαφωτησμου τοτε αποφασησαν να κανουν επανασταση" και στην κυπρο απο το ιδιο βιβλιο τα σημερηνα παιδια αποδεχωνται ντεφακτο οτι το νισι ειναι δυχοτομημενο ,και οχι οτι καταλαμβανεται το μισο παρανωμα απο τους τουρκους .και ολα αυτα εν οψη τις ελληνοοτυρκικης φιλιας . αλλα με την ευκαρια αυτη οθητε και μια αποδηναμωση του ελληνα που συντομα θα δεχθη οτι δεν ειναι ελληνας αλλα καποιο παρασητο που ο δηαφοτισμος και η νεα ταξη πραγματον θα τον μεταμορφοσουν σε ανθρωπο χωρις πατριδα και ιστορια .

    το μονο που ευχομαι ειναι τα παιδια μου να μην ζησουν το επομενο αιματοκυλησμα , που θα προκηψη απο το μορφομα αυτο που ξεκηνα να σχηματηζεται σημερα .

    ειμαι απολυτα βεβαιος οτι το μορφομα αυτο θα παραμορφοθη , μνημες παραλθοντος θα ξυπνησουν και θα προστεθουν και το μισος θα πολλαπλασιαστη ,και το αιματοκυλησμα που θα επακολουθηση δεν θα εχει ομοιο του στην ιστορια .
    παντα μα παντα υπαρχει καποιος που κτρατα τα σπιρτα και αλλος το φυτιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή