Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007

Φίλτατε Carlos Gardel, συγγνώμη για την αποψινή ιεροσυλία


Στη ζωή δεν πρέπει να λες όχι στις καινούργιες εμπειρίες. Εκτός κι αν ξέρεις ότι θα καταλήξεις: α) πίσω από τα σίδερα, β) στην εντατική του ΚΑΤ, γ) σε κέντρο αδυνατίσματος για ολικό ρεκτιφιέ και δ) για αποτοξίνωση στην κλινική Μπέτι Φορντ.
Το ταγκό είναι μια νέα εμπειρία για μένα και περιμένω με ανυπομονησία την αποψινή βραδιά που θα κάνω το ντεμπούτο μου στις πίστες. Ευτυχώς οι φίλοι που θα είναι μαζί έχουν πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Διότι ταγκό δεν χορεύεται με All Star παπούτσια και παντελόνια καμπάνες. Ούτε από γυναίκες που έχουν τη χάρη του Σούπερ Γκούφη όταν φωνάζει Ταντάχχχχχχχ πετώντας πάνω από τη Λιμνούπολη. Πλην όμως στη ζωή πρέπει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Έστω και αν κινδυνεύεις να δημιουργήσεις διπλωματικό επεισόδιο με τη συμπαθή παροικία των εν Ελλάδι Αργεντινών. Φίλτατε Carlos Gardel ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την αποψινή ιεροσυλία.

7 σχόλια:

  1. αυτά παθαίνει κανείς όταν ακούει πολύ μέιντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @erwtas: και maiden και Μετάληρα και Καλή Φέρη και Φλωρινιώτη και Γκολέμη και κυρίως Σάββα Παριζιάνο. Και τώρα που τον θυμήθηκα τον εξαιρετικό αυτόν καλλιτέχνη, πρέπει να του κάνω ένα σπέσιαλ αφιέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπίζω η βραδιά να ξεκίνησε θεαματικά και να τελείωσε πανηγυρικά!
    καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Opos rho ksanapei eho paiksei me florinioti, an paikso kai me pariziano tote tha paro protovoulia kai tha mu htiso agalma. Re gamise tous tous argentinous, den eho tpt apo ola auta pou eipes. Ti na mas poun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις λίγες γνώσεις που έχω σε θέματα χορού, τονίζω ότι το ταγκό θεωρείται ο πλέον φαλλοκρατικός χορός, καθότι ο άντρας κατευθύνει κυριολεκτικά τα πάντα. Ελπίζω βέβαια αυτός να μην είναι ο λόγος για να αλλάξεις γνώμη :)
    Κατά τ’άλλα, καλές «φιγούρες»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @desposini: άνθρακες ο θησαυρός! η βροχή μας τα χάλασε όλα και αναβλήθηκε αυτή η πραγματικά σπαρταριστή βραδιά. Ευελπιστώ την άλλη πέμπτη να τα καταφέρω. Θα σας κρατώ ενήμερους!

    @kafouroutsos: δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, αλλά είσαι ένα από τα ιντερνετικά μου είδωλα. Στο φλέγον θέμα Σάββας Παριζιάνος θα χρειαστώ τη βοήθειά σου για να συνθέσω μια ανακρεόντειο ωδή στο μέγα καλλιτεχνη!
    ΅
    @mujahedin: έτσι όπως σκόπευα να το χορέψω θα ήταν η επέλαση των Απάτσι! υπομονή μέχρι την άλλη Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή