Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Ουφ, αμάν πια με τόση μαυρίλα αυτές τις μέρες! Αφιερωμένο εξαιρετικά λοιπόν ένα τραγουδάκι για να ευθυμήσουμε, να θυμηθούμε ωραίες κιτς εποχές, να δούμε ένα ακόμα πρόσωπο της επικαιρότητας με συγκλονιστική φράντζα αλά Johnny Ramone και χορογραφία που θα έκανε τον Κωνσταντίνο Ρήγο να κλαίει με λυγμούς. Ζήτω η Γιουροβίζιον του 1977 λέμε!

18 σχόλια:

  1. pastaflora γεια χαρά και από μένα , πρώτη φορά γράφω στο μπλοκ σου.
    Φυσικά και μου άρεσε αυτό το τραγούδι, τέλειο είναι (πασχάλης και μπεσσυ αργυράκη) και σε ευχαριστώ, και συμφωνώ κι εγώ μαζί σου: Δε μπορώ τη μαυρίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @lena zip: και τι μαέστρος! Κοτζάμ Χατζηνάσιος...

    @sandy cheeks: βρε καλώς την! Οι φίλοι του Μπομπ Σφουγγαράκη είναι και δικοί μου φίλοι... Επίσης ενθουσιάστηκα με το μπλογκ σας! (ειδικά με τον Πετγίδη να τα δίνει όλα στην Αλλη Φάση). Θα σας επισκέπτομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, πούσαι νιότη, που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος....

    Και η Μπεσσυ πολλη φαση!
    Την αλλη της τετραδας δε θυμαμαι, πως την ελεγαν;

    Την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @δεσποινάριον: καλησπέρες κι από μας! Η τέταρτη της παρέας ήταν η Μαριάννα Τόλη και ο ντροπαλός τύπος στα δεξιά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Τι εποχές κι εκείνες με τους Ελληνες ΑΒΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρμα!
    Που να φανταστεί κανείς 30 χρόνια μετά, θα γινόταν το σκάνδαλο και όχι τότε στη νιότη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Μας δισασκεδασατε σήμερα θαρρώ με αυτο το μοδέρνον άσμαν. Πείτε μου σας παρακαλώ είς ποιόν σταθμον πίανετε αυτάς κε εις ποιας συχνότητας.

    Το δικό μου ράδιο πιάνη μόνον Χατζιγιαννην,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A! ναι πασταφλορα μου, τη Μαριαννα δεν θυμομουνα, τον Ροβερτο τον γνωρισα. Abba ε; Ε ετσι ειμαστε εμεις μια ζωη προπορευομαστε. Θυμηθηκα τωρα κι εκεινη την συνονοματη μου τη Δεσποινα Γλεζου με τα κοκκινα χειλακια και την κιθαρα γριτσι γριτσι. Τη θυμασαι? και ροκιες με νοστραδαμος. Σουπερ σουπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @dr Φλάντζας: αξιότιμε δόκτωρ, ευτυχία μου η διασκεδασίς σας! Ειδικότερα όταν βιώνετε το ραδιοφωνικό εφιάλτη που ακούει στο όνομα -είμαι πχοιοτικός -και -με -λένε -Χατζηγιάννη. Συντονιστείτε λοιπόν στη φιλόξενη συχνότητα του Γιουτιούμπ στην υποκατηγορία Γιουροβίζιον για ακόμα καλύτερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο ρε πασταφλώρα...Μου έφτιαξες την μέρα....
    Σε φιλώ...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @δεσποινάριον: όχι μόνο τη θυμάμαι αλλά είχα και την τύχη να την γνωρίσω και να τα πούμε από κοντά. Με μάγεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @σώμα που χορεύει: χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι! Κι εγώ έχω κολλήσει από χτες και το τραγουδάω όλη τη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασχάλης εξώγαμο. Ρόμπερτ Γουίλιαμς επιδοτήθηκε από Υπουργείο Πολιτισμού. Που πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @NTI tirititititi
    Αιγαιον!!

    (κι εγω τη γνωρισα σε παιδικη παρασταση μοιαζει με λεπτεπιλεπτη γαλλιδουλα..και την ξαναδα προσφατα ..εχει μεινει ιδια οπως και η Μπεσυ (καλα οχι ακριβως λεπτεπιλεπτη αυτη)
    σαν βαλσαμωμενες ενα πραγμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα πίστευα ότι αυτό το τραγούδι άξιζε καλύτερης τύχης, ας συνδίαζε την κίνηση των χεριών με χαρούμενο λύγισμα γονάτων!

    Να συμπληρώσω ο Ρομπέρτο ειδικός επί UFO. Και εμείς είχαμε φτιάξει ομάδα ερευνών ΑΤΙΑ αλλά όταν μεγαλώσαμε το σταματήσαμε.
    Τώρα που το ξανασκεύτομαι μήπως να ξαναενεργοποιηθώ? υπάρχει πολύ ΘΕΜΑ!

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @αδιάβροχοι: κι η Μπέσυ κερδίζει διαγωνισμούς τραγουδιού στη Ρωσία... Όντως, πού οδεύει αυτή η χώρα;;;

    @talisker: η Μαριάννα είναι γλυκύτατη, χαμηλών τόνων και χαμηλού προφίλ. Μακάρι κι εμάς να μας φερθεί ο χρόνος με τόση καλοσύνη όσο σε εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ραδιο marconi: ραδιοπειρατή μου, μας έφαγαν τα μεγάλα γιουροβιζιονιστικά συμφέροντα τότε και οι ψηφοφορίες που ευνοούσαν Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους. Τώρα όμως που τους την έπεσε το ανατολικό μπλοκ, παίρνουμε ως έθνος το αίμα μας πίσω! Γκρις τουέλβ πόιντς, Γκρες ντουζ πουάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @κατερίνα: απαράδεκτον δια πράκτορες που ξέχασα να σου απαντήσω. Αυτό είναι που λέμε ότι όλα στην Ελλάδα γίνονται με διαφορά ... φάσης. (εδώ ένα κτηματολόγιο και δεν μπορούμε να το φτιάξουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή