Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Παγωτό μες στο χειμώνα


Ξεπαγιασμένοι φίλοι, ξεπαγιασμένες φίλες,
για τις κρύες μέρες που περνάμε αγκαλιά με τις θερμοφόρες, τα καλοριφέρ, τις σόμπες και τα κούτσουρα στο τζάκι, βουαλά μια φωτογραφία που θα μας ξυπνήσει ευχάριστες καλοκαιρινές εικόνες και αναμνήσεις. Μια φωτογραφία που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την αναβαθμισμένη εικόνα του ελληνικού τουρισμού και των υψηλού επιπέδου ενάλιων υπηρεσιών του.
Aπολαύστε λοιπόν το ένα και μοναδικό τάκα- τάκα -μαμ- πλοιάριο Ματίλντα πάρε -δώσε- χύμα -στο- κύμα, σε ένα ρομαντικό ταξίδι στα αγαπημένα γκρικ άιλαντς. Στην πρύμνη διακρίνεται ο αδάμαστος επιχειρηματίας θαλασσόλυκος έτοιμος να προμηθεύσει τους τουρίστι δροσερά melone, banana, anana και παγωτά Αλόμα.
Χαβάη γίναμε!

11 σχόλια:

  1. κ επειδή σημασία έχει πάντα η λεπτομέρεια...τέντακοκοφοίνικας χε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητή φίλη,

    Νομίζω πως οι νήσοι και τα λιμάνια μας πρέπει να αναβαθμιστούν πολιτισμικώς με αντικατάστασις των περι-πτέρων με περι-πτερύγια τούτης της αιστητικής!

    Ας δώσομε κουλέρ λοκάλ στις τουρίστι!!
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ, φτάνει πια με τα Blue star και τα κότερα και τις αηδίες. Κάποιος πρέπει να κάνει τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την οικονομία και την εφευρετικότητα του επιχειρηματία, στο γράμμα Β του BAR και του BEER!
    Έτσι η Ελλάδα προχωρά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με όραμα, με την επιτυχημένη συνταγή του δοξασμένου "τάκα τάκα" και συναλλαγές τύπου "χύμα στο κύμα".
    Είναι πολύ μπροστά ο ενάλιος τύπος παιδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @bitch girl: ο μετρ κάνει μόδα! Προτείνω να αναλάβει τη θέση του μόνιμου ντεκορατέρ στο Μέγαρο Μουσικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @σουσού: λατρεμένη φίλη, ως υπουργός Ιματισμού και Αισθητικής Καλλιέργειας είστε η πλέον αρμόδια δια την χάραξιν μιας πχοιοτικής τουριστικής πολιτικής στα καθ' ημάς. Να μπει επιτέλους το κουλέρ λοκάλ και στις παιδικές χαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @3 parties: ε, ναι νισάφι πια! Δώστε σχεδίες στο λαό!

    @niemandsrose: καλώς ήρθατε αγαπητή με το ωραίο όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @radio marconi: είναι τόσο μπροστά, κύριε ραδιοπειρατή μου, ώστε θα τολμούσα να τον προτείνω σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Επόμενος σταθμός του το Υπουργείο Πολιτισμού!
    Επάνω τους γενναίε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να το τυπωσω να το επιδειξω στα αμερικανακια να τα δελεασω να επισκεφτουν το καλοκαιρι τις θαλασσες και τις στεριες μας να αφησουν και κανενα ντολαρ. Οχι οτι εχει πια αξια (το ντολαρ) αλλα η προθεση μετραει.
    Εξαιρετο κομματι (ο πηδαλιουχος φυσικα)
    Με πατριωτικους χαιρετισμους φιλτατη πασταφλωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @δεσποινάριον: Καλώς ήλθε το -υποτιμημένο- δολάριο λοιπόν! Θυμάσαι ένα τραγούδι που έλεγε Ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι Γκρις; Με όπλο όλα αυτά τα χαρούμενα φολκλόρ η τουριστική αγορά είναι δική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή