Τρίτη 29 Μαΐου 2007

αφιερωμένο εξαιρετικά στο συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL


Την πρώτη φορά που τον είδα φορούσε μια ξεχειλωμένη φόρμα Nike με στάμπες από μπογιές, ήταν κάτι μέρες αξύριστος και φαινόταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον τύπος. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε όταν μου μίλησε για τη θεία του που είχε τραγουδήσει δυο κολοσσιαία σουξέ: το Άντε γραμμήσου και τη Σεξοχότατη. Τότε, κατάλαβα μεμιάς ότι η μοίρα μας είχε παίξει ένα ωραιότατο παιχνίδι. Λίγο καιρό μετά στα γενέθλιά μου μου χάρισε ένα υπέροχο ζευγάρι καφέ σαγιονάρες Μπάφαλο, αυτές του ελληνικού στρατού. Ο μαγαζάτορας τον ικέτευε να μην τις αγοράσει, εκείνος όμως επέμενε και από κει και πέρα συνειδητοποίησα ότι μετά από αυτό το ξεχωριστό δώρο τίποτα δεν θα μπορούσε να μας χωρίσει.
Παρέα γυρίσαμε ένα σωρό σουβλατζίδικα, ήπιαμε καντάρια μπίρες, ποδοπατηθήκαμε στο Ροκγουέιβ, κυνηγηθήκαμε με νεροπίστολα και μπουγελόφατσες στις παραλίες. Εκείνο το καλοκαίρι πήραμε άδεια 40 μέρες και την κάναμε για δύο απίθανες καβάτζες στα γκρικ άιλαντς για να αποφύγουμε τη λαίλαπα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επί 5 εβδομάδες δεν ακούγαμε ραδιόφωνο, δεν διαβάζαμε εφημερίδες (για τηλεόραση ούτε λόγος) και το μόνο πράγμα που μάθαμε ήταν ότι είχε έρθει η κορεατική αποστολή στην Αθήνα. Ακόμα δεν ξέρουμε τι μετάλλια κέρδισε η Ελλάδα, ακόμα πιστεύουμε ότι μόνο η κορεατική αποστολή βρέθηκε εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα.
Δυο μήνες μετά η ευτυχία μας επισφραγίστηκε σε ένα αξιομνημόνευτο ξενοδοχείο στη Νέα Μηχανιώνα όπου περάσαμε ένα υπέροχο τριήμερο χωρίς ζεστό νερό, με θέα μια πισίνα γεμάτη σπασμένες πλαστικές καρέκλες και παρέα το κανάλι της τοπικής μητρόπολης που έδειχνε ένα ανεκδιήγητο σίριαλ για την κυρά της Ρω. Τρία χρόνια μετά εξακολουθούμε να περνάμε υπέροχα -κι ας παράτησε η θεία του το τραγούδι. Και επίσης δεν έχουμε σταματήσει να κάνουμε καταπληκτικά δώρα ο ένας στον άλλον: εκείνος μου χάρισε τα χριστούγεννα ένα υπέροχο κινέζικο θερμοπίστολο των 15 ευρώ από το Praktiker κι εγώ στη γιορτή του του πήρα δύο κιλά καπνιστές μπριζόλες και 5 πορτοκαλάδες Λουξ... Love forever!

35 σχόλια:

  1. Λέω να κάνω ένα clopypaste γιατί το ποστ σου είναι η καλύτερη απάντηση σε κάποιους/ες που μου λένε οτι ΕΓΩ έχω περίεργα γούστα!

    Εύχομαι να κάνετε πολλά πολλά τρελά δώρα ο ένας στον άλλο για πολλά χρόνια ακόμα!

    π.σ. Επίσης τυγχάνει να έχω ακούσει τα άσματα της θείας! Χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diamonds are a girl's best friend...


    μπαααα, άστο!
    τα δώρα σας αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπα!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοια διαβάζω και θυμάμαι γιατί πήρα τα όπλα.. (αγάπησα τη νύχτα, το φεγγάρι, την αξουρισιά, μα πάνω από όλα την όμορφη πατρόνα..)
    Σμουτς και στα δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότιμη, κυρία Πασταφλόρα:

    Ο συντροφός σας φαίνεται μια χαρά εις την φωτογράφίαν. Αν κε σα γιατρός θα ήθελα να του πω πώς το censored πάνω είς το πρόσωπο του μπορεί σημερον να αφαιρεθεί χειρουργικώς αν θελήσει.

    Βίον Ανθόσπαρτον,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιολάτρευτη κα Πασταφλώρα,

    Ο καταληψίας της καρδιάς σας είναι αν μη τί άλλο πρωτότυπος στην επιλογή των δώρων. Το καπελάκι που φορεί το διάλεξε μόνος του ή ήταν δώρο με το σκίπ 24 μεζούρες;

    (Μη φανταστείτε πάντως. Και μένα ο Μαρκί μου έκαμε δώρο προχθές 4 μπούτια κοτόπουλο μιμίκος, 2 κιλά πατάτες και 4 κοκακόλες ζήρο.)

    Στους γάμους μου με το Μαρκί θα σας περικαλούσα να κλείναμε από τώρα τη θεία του συντρόφου σας. Στο 'Σεξοχότατη' ξέρετε ποιά θα σύρει το χορό φυσικά,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ό,τι πιο ρομαντικό έχω διαβάσει τελευταία χε πάντα τέτοια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω φωτογραφίες από το CD της "θείας". Κυκλοφορούν μαζικά. Οι φωτογραφίες, όχι τα CD. Νομίζω. :>

    Αν αισθάνεσαι καλύτερα, κι εμείς στους Ολυμπιακούς φύγαμε προς τη μοναδική κατεύθυνση που δε θα είχε αμερικάνους πράκτορες να μας ζητήσουν ταυτότητα (Κέρκυρα). Εκεί ήταν όλοι στην κοσμάρα τους (αθάνατοι Κερκυραίοι!) οπότε όλο το "μέγα γεγονός" ήταν σαν να λάμβανε χώρα στο "εξωτερικό". Αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά σας βρίσκω!Να περνάτε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μόνο ακίνδυνη δεν είσαι
    εκεί κολλάει το 'μάλλον΄;

    μ'αρέσει πάντως που ο αντίχειρας δείχνει πάντα στη σωστή κατεύθυνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητή Πασταφλώρα με συγκινήσατε πολύ... αυτοί είναι πραγματικοί έρωτες, 2 κιλά καπνιστές μπριζόλες στο στομάχι με soundtrack το "άντε γραμμήσου"..εύγε και πάλι εύγε.

    φτου φτου μη σας ματιάξω

    τινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @homelessmontressor: καλό μου παιδί, με χαρά να κάνεις όσα κλόπι-πέιστ θέλεις. Εξάλλου, δεν έχουμε εμείς τα περίεργα γούστα, αλλά εκείνοι! ;-) Όσο για τη θεία είναι πάουερ!

    @desposini savio: ναι, ποτέ δεν βαριόμαστε να εκπλήσσουμε ο ένας τον άλλον. που να δεις και το κρουστικό δράπανο που σκέφτεται να μου κάνει δώρο στην επέτειο μας. Μαγεία!

    @mujahedin: ατρόμητε μαχητή μου, συνέχισε το δίκαιο αγώνα σου. Στη γιορτή σου σου ετοιμάζουμε ένα σούπερ δώρο: το πρώτο υπερνεροπίστολο ούζι με 300 μέτρα περιθώριο βολής. Σμουτς κι από μας!

    @dr. φλάντζας: Πανοσιολογιότατε, σκεπτόμεθα σοβαρά να καταφύγουμε στις πολύτιμες ιατρικές σας υπηρεσίες. Ουχί όμως δια την εν λόγω ιατρικήν επέμβασιν, αλλά δια να αντιμετωπίσομεν τας pyles του συζύγου. θα σας κρατώ ενήμερο.
    ορεβουάρ!

    @madame sousou: chere dame, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. δεν φαντάζεσθε πόσο εκτιμώ τας επισκέψεις της καλής κοινωνίας στο ταπεινόν ετούτον βλογκ. Το καπελάκι το είχαμε πάρει από το Σκλαβενίτη. Φέτος βρήκαμε και το ασορτί του σε πορτοκαλί. Ομολογείστε το, είμαστε πολύ σικ!
    Όσο για τη μουσική επένδυση του γάμου σας, φευ! η θεία δεν δύναται να παραστεί. μπορούμε όμως να σας κάνουμε δώρο τα άπαντα της καλλιτέχνιδος μέσα σε κρυστάλλινον δοχείον Kosta Boda. φερ ινάφ, νομίζω.

    @bitch girl: ρομαντισμός είναι το δεύτερο όνομά μας. μερσί, καλό μου παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άννα: η πχοιτική μουσική πρέπει να διαδίδεται! κι όχι μόνο οι ομολογουμένως σέξι φωτό της θείας. Πολύ χαίρομαι που τρέφουμε τα ίδια "φιλο-ολυμπιακά" αισθήματα. Βίβα Κέρκυρα!

    @gitsaki: πολύ σ' ευχαριστώ!

    @στέφανος: το μάλλον ακίνδυνη είναι δανεισμένο από ένα βιβλίο του Ντάγκλας Άνταμς. Είναι ο τύπος που έγραψε επίσης το Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια. Κορυφή!
    Όσο για τον αντίχειρα, δείχνει πάντα το σωστό δρόμο!

    @tinkerbell: το ήξερα ότι αυτό το ποστ θα συγκινούσε τις ευαίσθητες ψυχές του διαδικτύου. καλώς ήρθες στο πασταφλορω-ιστοκαλύβιον!

    @tolitsa: καμία εισβολή, ίσα-ίσα που σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση. Θα συμπράξω κι εγώ την 1η Ιουνίου, η ιστορία της Αμαλίας ήταν μια γροθιά στο στομάχι για όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή μου ξένη, έιναι ένα πολύ συγκινητικό ποστ. Χωρίς την κατάλληλη έμπνευση δεν υπάρχει και η δέουσα πράξη! Και σίγουρα είστε η πηγή της πιό χαρούμενης και κεφάτης έμπνευσης! Αυτός ο υπέροχος και ταπεινός άνθρωπος, δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ο ΕΝΑΣ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, το ΑΡΧΕΤΥΠΟ του ανδρισμου, ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ο ΧΟΥΛΚ. Να μην αναρωτηθώ αν σκαλίζει την μύτη του, τα αυτιά του, θεωρεί τις γυναίκες οδηγούς μεταμφιεσμένους εξωγήινους και πέρδεται ασυστόλως. Είμαι σίγουρος πως θα τα κάνει με θρησκευτική ευλάβια. Σας ζηλεύω. Κερδίσατε το τζόκερ, το όνειρο κάθε γυναίκας. Και γω αν ήμουν γυναίκα, αυτόν θα διάλεγα. Ο Snoopy προς το παρόν σώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @sportgay: Να αφήσετε ήσυχη την πιτζάμα με το Σνούπι, εντάξει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή μου ξένη. Η @#^* πιτζάμα με τον @#^* Σνούπι, αυτήν ακριβώς την στιγμη που μιλάμε, βρίσκεται δεμένη με μία πολύ εύθραυστη κλωστή, επάνω από τον κουβά με την σφουγγαρίστα, μετά από ένα επιμελέστατο σφουγγάρισμα του μπάνιου (λεκάνη incuded πριν το καζανάκι), του υπνοδωματίου, του σαλονιού, της κουζίνας (μετά απο τηγάνισμα παστών κρεάτων και λουκάνικων), της βεράντας (θυμάσαι τι άφησαν οι γάτες χθες;) και του αμαξιού μέσα έξω (πάνε οι κουτσουλιές). Αυτή η τοοοοσο εύθραυστη κλωστή, πρέπει όπου να'ναι να σπάσει, εκτός εαν... εάν λέω... πείτε το ναι.. στο εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ! Είμαι κακός! Μπουάχαχαχαχα! Μπουάχαχαχαχα! Το μέλλον του Σνούπι είναι στα χέρια μου! Έχω τρεις ώρες να τον βασανίσω όπως θέλω! Να πάρω άραγε και τον κύριο ποντίκι να του κάνει παρέα; Εεεεεεεεεεεεε; Πες το ναι και θα σωθούν! Μπουάχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @sportgay: τουλάχιστον σφουγγαρίσατε και βάλατε τάξη στο τετράτροχο δυσώδες μπρίκι με το οποίο κυκλοφορείτε. μόνο και μόνο για αυτό θα σκεφτώ σοβαρά το ζήτημα του διαρκείας! (και μην τολμήσετε να πειράξετε το σνούπι και τον κ. ποντίκι, γκέγκε;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή μου ξένη. Παίρνω την απαντησή σας ως θετική. Ο κύριος ποντίκις και ο @#^* Σνούπι θα αφεθούν ελεύθεροι προς το παρόν, σε μέρος που μοοοονο εγώ γνωρίζω. Οποιαδήποτε αλλαγή στην θετική σας στάση θα προκαλέσει στα 2 υποκείμενα, πέραν των προαναφερθέντων, την υπέροχη εμπειρία να κάνουν μπάνιο μέσα στο αγαπημένο σας μέλι και μετά στέγνωμα πλάϊ στην μυρμιγκοφωλιά! Καλό σας απόγευμα. Χι χι χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι σίγουρη πως τα δεσμά σας είναι ακατάλυτα!

    (Τι να σου πω τώρα τι μου θύμισες. 3 φίλες μου κι εγώ, πριν από κάμποσα χρόνια, αποφασίσαμε για λίγο καιρό να υιοθετήσουμε αντρικές ταυτότητες. Εγώ πχ. ήμουν ο Θανασάκης ο Λώλος, με το ψευδώνυμο "Ο κοντός", η άλλη ήταν ο Λίνος Κοτάς ο "Ψευτονορβηγός", η τρίτη ήταν ο Πανάγος ο Παλουκοκάβλης, κι η τέταρτη ο Μαρκέλλος Μπιντές.
    Είχαμε και τα επαγγέλματα που ταίριαζαν στα επώνυμά μας, βέβαια, τους χορούς που ταίριαζαν στην προσωπικότητά μας, όλα τα είχαμε σκεφτεί. Στις ονομαστικές μας εορτές ανταλλάσσαμε και δώρα και βγαίναμε έξω να τις γιορτάσουμε. Αχ! Εκεί να δεις δώρα! Τι γραβάτες από την Ομόνοια, τι τράπουλες με γυμνές, τι νυχοκόπτες-ψάρια, τι σκουφιά απ' αυτά που έχουν δυο πράγματα που κρέμονται για να σκεπάζουν τ' αυτιά, τι κολώνιες λεβάντα... Αχ, οι ωραίες μέρες!
    Ειδικά οι "χοροί των αγοριών..." Διάσημες μας έκαναν στα διάφορα νησιά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @sportgay: σας αγνοώ! αφήστε που κάτι μου λέει ότι το βράδυ θα κοιμηθείτε στον τετράτροχο κουβά σας...

    @3parties: αν ήμουν μέλος της παρέας σας (που πολύ θα το ήθελα) θα είχα το όνομα Πίπης Μπάμιας. Και φυσικά θα σας είχα φιλοδωρήσει με παντόφλες Μπάφαλο και φυσικά συλλεκτικά μπλουζάκια με τον Τζον Τίκη (λατρεμένο γκάτζετ, να δούμε σε ποια συναυλία θα το ξαναφορέσω).
    Μα τι ωραίες εποχές κι αυτές, τότε που η σοβαροφάνεια ήταν ακόμα άγνωστη λέξη στις παρέες μας και μπορούσαμε να μπούμε στα Φλοκαφέ φορώντας μπουρνούζι και παντόφλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή μου ξένη. Σας γράφω για να σας ανακοινώσω κάτι τραγικό! Ενώ οδηγούσα για πέντε ώρες τον "τετράτροχο κουβά" μου στην Αγίας Αννης, τον παράδεισο της λακούβας και των χυμένων λαδιών, παρατήρησα, πως η @#^* πιτζάμα με τον @#^* Σνούπι, εντελώς τυχαία, είχε πιαστεί, δεν ξέρω και γω πως, στην πόρτα, συμπαρασύροντας μαζί και τον Κ.ποντίκι. Σας επιστρέφω την μαυρισμένη, λιγδιασμένη, ξεσκισμένη μάζα, μαζί με δέκα σωληνάρια Logo. Εγώ διαρκείας θα πάρω! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @sportgay: παίζετε πολύ βρώμικα, αγαπητέ ξένε. Υπάρχει όμως το αντιδηλητήριο (χα, χα, σας θυμίζει κάτι;;;) που θα σας βάλει στη θέση σας: ο θείος Πλούτων συντάσσει δεκάτομο υπόμνημα στην Ένωση Βετεράνων Σαλαμινομάχων και ψάχνει εθελοντή για να του το δακτυλογραφήσει. Καταλαβαίνετε βέβαια ποιος θα είναι ο "τυχερός". Και φυσικά γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο θείος Πλούτων δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη "όχι". Χα, τρέμετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μοναδική μου Πασταφλώρα, θα έπρεπε να βρεις άλλο επίθετο. Γιατί ο Πανάγος (με το ψευδώνυμο "Ο Παλουκοκάβλης"), λεγόταν Μπάμιας στο επίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ..................\ | /...................
    .................@ @..............
    ._____ooO_(_)_Ooo_____

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @pastaflora + sportgay: love is in the air...mmm...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @3parties: Φτου, γκαντεμιά! Περνάμε στο σχέδιο Β: το Ανακρέων Δαρνιάκαρας πώς σου ακούγεται;;;

    @sportgay: δεν με πείθετε! Ο θείος Πλούτων καραδοκεί!

    @petrokeraso: ένα buenos dias στην εξωτική Μαδρίτη! Que tal bonita? Que tal Tio Berni? Te enviare un e-mail con nuestras noticias. Muchos Besos εκεί στην ξενητιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή μου ξένη. Σας ανακοινώνω πως αι απειλαί σας με τον θείο Πλούτον, καθόλου δεν με εθορύβησαν. Δύναμαι δε να σας ομολογήσω, πως αναχωρώ δια τα επιμορφωτικά μου σεμινάρια και πως έπειτα θα περάσω από τον φίλτατο κουμπάρο, δια να απολαύσουμε DVD με τίτλο: "Τα γκολ που έφαγε ο θρύλος τα 10 τελευταία χρόνια στο Champions league". Δεν γνωρίζω τον ακριβή χρόνο επιστροφής μου εις την οικίαν, καθώς δεν ενθυμούμαι ακρίβως τι μου είπατε το πρωϊ, όταν σας πηγαινά στην εργασία σας με τον "τετράτροχο κουβά" μου, αυτό το "δυσώδες μπρίκι". "Να πιείς δυο μπύρες και να'ρθεις στις δώδεκα" ή "να πιείς δωδεκά μπύρες και να'ρθεις στις δύο". Σε συνάρτηση με το τυχαίο άδειασμα της μπαταρίας του κινήτου, σας παρακαλώ θερμώς να: Διαλέξεις το ξίφος σου και ραντεβού στο σαλόνι το βράδυ. Θα μείνει μόνο ένας. Ακούς εκεί εισητήριο για τον George Michael και όχι για το ΑΕΚάκι. Θέλατε πόλεμο. Τώρα θα τον νοιώσετε. γκουντβάϊ φορ νάου!
    "Πόσο μ'αρέσει
    η Μαίρη Μιλιαρέση"
    SPORTGAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "κρουστικό δράπανο"
    Αγαπητή μου θα σας πρότεινα να προσέξετε λίγο, ένα δώρο σαν αυτό μπορεί να αλλάξει δραματικά την ποιότητα μιας σχέσης.
    Απο τα ωραιότερα σ'αγαπάω που διάβασα.
    Καλή σας μέρα (και στους δύο εννοώ)
    Υ.Γ. Άσχετο: Συμμετείχαν και οι Κορεάτες στους Ολυμπιακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι να σου πω, ρε Πασταφλώρα; Εμείς οι δύο πρέπει κάποια στιγμή να γνωριστούμε κι από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαπητή πασταφλώρα-ίσως η πιο ρομαντική ιστορία που έχω διαβάσει.
    Σας έυχομαι πάντα υπέροχες διακοπές στην Αμοργό και πολλά γέλια.
    Θέλω τα κολοσσιαία άσματα,καθώς και comeback του Τζον Τίκη (μα που πήγαν τέτοιοι άντρες-που;)όπως και να μου πείτε που αγοράσατε πυζάμες με το Σνούπυ,καθώς κατέχω μόνο ασορτί σατέν εσωρουχα κιένα μενταγιόν με τον Τσάρλι Μπράοουν,φευ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @sportgay: αγαπητέ ξένε, έρχομαι να σας ενημερώσω σχετικά με το μενού των επόμενων εβδομάδων το οποίο θα αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από μπάμιες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, γεμιστά και κυρίως τα "λατρεμένα" σας φασολάκια. η τρομοκρατία δεν θα περάσει! με αγωνιστικούς χαιριτισμούς Πασταφλώρα η μπουρλοτιέρισσα!

    @νερίνα: μια γλυκιά καλημέρα κι από μας! ένα κρουστικό δράπανο είναι πάντα ένα πολύ ρομαντικό δώρο, κι ας μην το λέει ο Ζαμπούνης και οι λοιποί λαϊφσταλίστες. όσο για τους κορεάτες, ό,τι ξέρεις ξέρω!

    @3parties: επιβάλλεται! αν και έχω την αίσθηση ότι μπορεί να έχουμε συναντηθεί κάπου, κάποτε. Σε καμιά Ίο ίσως; χορεύοντας το χορό της τεκίλα μπαμ;

    @cherryfairy: σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ! το νησί μας περιμένει και φέτος, κοντεύουμε να πολιτογραφηθούμε μόνιμοι κάτοικοι. Τις πιτζάμες με τον Σνούπι καθώς και ένα πλήρες σετ από μπλουζάκια, φουστανάκια, παντόφλες και τα λοιπά παραφερνάλια θα τα βρεις στο Oysho στην Ερμού, απέναντι από τη Ζαρα και δίπλα στο κατάστημα της ΝΙΚΕ. Τα κολοσσιαία άσματα θα στα φέρω στην επόμενη συνάντηση των καπέλων! Διότι η γνώση και η πχοιότητα πρέπει να διαδίδονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ααααα, τι μου θύμισες τώρα!!!

    Τα δύο υπέροχα άσματα που αναφέρεις, τα είχα εμπεδώσει επί μακρόν σε chatroom του yahoo (ήτο τότε... 1-2 χρόνια πριν το millenium νομίζω) από αποκλειστικόν ιδιοκτήτη αυτών με το όνομα "exo_gidia"!!!

    Αν -παρεπιπτόντως- ο "συνήθης καταληψίας του οικογενειακού DSL" είναι ο προαναφερόμενος, παρακαλώ διαβίβασε τους χαιρετισμούς μου και τη συγγνώμη μου για τη φάρσα που κάναμε μαζί με την κουμπάρα μου "stoumfopsipsinel" όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο chat ένα βράδυ χρησιμοποίησαν παραπλήσια ids, όπως: exo_provata, exo_katsikia, kai_stani_exo κ.λπ. (εχμ, χε χε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @barbacool: φίλτατε μπαρμπακουλ, μείνετε ήσυχος. Ο συνήθης καταληψίας δεν ήταν θαμώνας των τσατ ρουμς την εποχή εκείνη. Θα θέλαμε όμως πάρα πολύ να γνωρίσουμε τον exo_gidia για να του εκφράσουμε κι οι δυο μας τις ευχαριστίες μας για την προώθηση που έκανε στην αγαπημένη θεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μήπως είναι εύκολο να με διαφωτίσετε σχετικά με τη "θεία";Δε θέλω να αρχίσω να ρωτάω ονόματα και να γίνομαι αδιάκριτη(και συνάμα να φανώ μουσικά αμόρφωτη που δεν γνωρίζω τη μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια)Όμως..πώς θα βρώ τα σουξέ της;
    Και btw, πάει η χρυσή εποχή που ανταλλάσαμε δώρα ατμομάγειρες και λοιπά αξεσουάρ απο τα Vefa's House.Ένα φλοτέρ για καζανάκι είναι αρκετά προχωρημένο(και πολύ πιο χρήσιμο)ως δώρο;;

    Soula

    ΑπάντησηΔιαγραφή